Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Sallés Hotels firma un acord amb l'AECC per acollir la 7a Nit Solidària

Baix Empordà  -  11/03/2019  -  08:13

La iniciativa, que s'expandirà a la resta d'hotels de la cadena, servirà per donar suport a l'Institut d'Investigació Josep Carreras


Acord

Acord



La Nit Solidària enguany també es celebrarà al Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d'Aro. L'acord de renovació en el qual han arribat el grup Sallés Hotel i l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)-Catalunya permetrà que aquesta iniciativa solidària ajudi a combatre, un any més, el càncer infantil.

En la seva 7a edició, la Nit Solidària recaptarà fons per l'Institut d'Investigació contra la Leucèmia Josep Carreras. I tot que el sopar tindrà lloc al Sallés Hotel & Spa Cala del Pi, la intenció és que aquesta solidària també compti amb la col·laboració de la resta d'hotels que formen part de la cadena hotelera. "A partir de l'any vinent, tots els nostres hotels col·laboraran en diferents esdeveniments que aniran destinats a finançar la investigació que el Doctor Raúl Torres dirigeix a l'Institut d'Investigació Josep Carreras", explica la directora general, Yolanda Sallés.

Després de confirmar-se el nou acord de col·laboració amb el Grup Sallés, la presidenta de l'AECC-Catalunya, Pilar Cort s'ha mostrat molt satisfeta i ha elogiat la implicació de la cadena hotelera. "Els esforços per aconseguir any rere any que la Nit Solidària es converteixi en un acte social d'excel·lència, capaç de recaptar importants quantitats de diners que van destinades a finançar investigacions oncològiques, mereixen que els que treballem per aconseguir aquest objectiu, els hi fem arribar (Grup Sallés) el nostre agraïment", ha assenyalat Pilar Cort. "Per desgràcia, tots estem patint directe o indirectament aquesta malaltia, així que intentarem ajudar en tot el que puguem", ha contestat Yolanda Sallés als elogis de Pilar Cort.

Cal recordar que l'any passat, durant la 6a Nit Solidària, es van recaptar 40.000 euros per recolzar la lluita contra el càncer infantil, concretament per a la investigació de la leucèmia infantil de cèl·lules B, liderat pel Doctor Raúl Torres Ruiz de l'Institut d'Investigació contra la Leucèmia Josep Carreras. En l'edició anterior, 270 persones van assistir al sopar benèfic realitzat al Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d'Aro.

Enguany, com s'ha comentat abans, la iniciativa comptarà amb el suport dels 9 hotels que formen part de Sallés Hotels. Així doncs, la resta d'establiments de la cadena -hotels de quatre i cinc estrelles repartits per tot Espanya- també aportaran el seu granet de sorra per tal que la iniciativa sigui tot un èxit.


Autor: Redacció


#caladelpi #platjadaro #nitsolidaria #nochesolidaria


#caladelpi #platjadaro #nitsolidaria #nochesolidaria





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...