Notícies més llegides



Baix Empordà


Palamós

Palamós commemora el Dia Internacional de la Dona

Baix Empordà  -  07/03/2019  -  17:39

Les activitats s'iniciaran aquest divendres al matí amb les propostes organitzades pel Grup Feminista de Palamós, i que inclouen la presentació del llibre "Mi amiga Meno y yo"




Aquest divendres 8 de març, Palamós organitzarà diversos actes commemoratius amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Les activitats s'iniciaran a les 10 h del matí amb la presentació de la jornada que organitza per aquest dia el Grup Feminista de Palamós. Aquest acte tindrà lloc a l'Aula de Teatre (Galeries Carme) on a partir de les 10.30 h es durà a terme la presentació del llibre "Mi amiga Meno y yo" de Carla Romagosa, un llibre desinhibit sobre la menopausa escrit sense perjudicis i replet de grans consells, que permet afrontar amb humor una etapa crucial en la vida de totes les dones.

Posteriorment a les 12 h el Grup Feminista de Palamós i les persones participants a aquests actes, iniciaran una manifestació que recorrerà la zona centre del municipi fins a arribar a l'Ajuntament, on és prevista la lectura d'un manifest.

Més tard a les 12.30 h i, en el mateix lloc, es durà a terme la representació del muntatge teatral "Quèe?", i finalment el matí es tancarà amb la realització d'un taller reivindicatiu de pancartes que s'utilitzaran a la manifestació feminista convocada aquest dia a Girona.

Els actes que es programen a Palamós amb motiu del Dia Internacional de la Dona seguiran a les 18.30 h davant de l'Ajuntament, amb la lectura de la Declaració institucional del 8-M a càrrec d'una representant de l'Associació de Dones de Palamós.

Precisament aquesta entitat local, de recent creació, ha previst la realització d'una conferència de la publicista especialitzada en màrqueting i economia, Linda Zoraya, que parlarà de l'equitat de gènere i l'empoderament de les dones.

Aquest acte tindrà lloc a les 20 h a l'Espai del Peix i també inclourà el reconeixement a la trajectòria d'una dona de Palamós.

Abans però, a les 19 h, el Museu de la Pesca també se suma a aquesta jornada organitzant la conferència "Dona'm la mar. Narrar la mar en femení" a càrrec de Mireia Mayolas, cap de l'Àrea d'Educació i Activitats del Museu Marítim de Barcelona, que parlarà d'aquest projecte mitjançant el qual es busca establir un discurs coral que sumi veus de dones que s'han fet a la mar per ajudar a entendre com podem mirar, i narrar, la mar d'una manera més igualitària.

Aquesta és una iniciativa pionera en l'àmbit dels museus que ha donat veu a les dones que viuen el i del mar, amb l'objectiu de reorientar la narrativa del Museu Marítim de Barcelona tot incorporant la perspectiva de gènere.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...