Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

L'Ajuntament de Banyoles i el FC Barcelona renoven l'acord de col·laboració

Pla de l'Estany  -  06/03/2019  -  16:44

El conveni que s'ha signat aquest migdia, i que serà vigent fins a finals de 2020, preveu la col·laboració entre les dues institucions per al desenvolupament i/o execució d'iniciatives conjuntes relacionades amb l'esport




L'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, i el president del Futbol Club Barcelona, Josep Maria Bartomeu, han signat aquest migdia un conveni de col·laboració entre les dues institucions. Des de 2008, l'Ajuntament de Banyoles i el Futbol Club Barcelona mantenen convenis de col·laboració que han permès impulsar a la ciutat diferents projectes esportius vinculats a l'entitat blaugrana i la seva Fundació.

El conveni que s'ha signat aquest migdia, i que serà vigent fins a finals de 2020, preveu la col·laboració entre les dues institucions per al desenvolupament i/o execució d'iniciatives conjuntes relacionades amb l'esport. Un d'aquests projectes, segons es detalla específicament en el conveni, serà la col·laboració del FC Barcelona en l'organització i promoció de la Copa del Món de Triatló i la Copa del Món de Paratriatló que se celebraran a Banyoles els dies 7 i 8 de setembre d'aquest any.

L'acord estableix també que el Futbol Club Barcelona facilitarà, sempre que sigui possible, l'organització de xerrades informatives per part dels tècnics de les àrees professionals esportives del Club a Banyoles.

Banyoles participa en campanyes de sensibilització de la Fundació Barça, com el projecte FutbolNet. A més, Banyoles compta amb un Cruyff Court, fruit de l'aliança entre la Fundació Cruyff, la Fundació Bancària 'la Caixa', la Fundació Barça i l'Ajuntament de Banyoles per fomentar la inclusió social de nens i joves especialment vulnerables a través de la pràctica de l'esport.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...