Notícies més llegides



+ Notícies


Vilobí d'Onyar

L'ACI reconeix a l'Aeroport de Girona-Costa Brava com el millor aeroport europeu per la qualitat del servei al passatger

+ Notícies  -  06/03/2019  -  15:21

És concedit pel Consell Internacional d'Aeroports (ACI), que destaca "la professionalitat i el compromís" del personal


Aeroport

Aeroport



L'Aeroport de Girona-Costa Brava ha obtingut el premi com a Millor Aeroport Europeu en la categoria de menys de dos milions de passatgers, en els guardons ASQ (Airport Service Quality) que concedeix el Consell Internacional d'Aeroports (ACI). Aquesta distinció, que reconeix la qualitat dels serveis oferts als passatgers, és un premi al treball realitzat en les últimes temporades per l'aeroport gironí per a incrementar el confort en les instal•lacions, oferint una varietat de serveis que permeten al viatger tenir una experiència de qualitat.

El premi es basa en els resultats de les enquestes del programa internacional ASQ de paràmetres de qualitat del servei en els passatgers que desenvolupa ACI. Les enquestes es realitzen directament en l'Aeroport, on els usuaris responen a uns qüestionaris en els quals valoren tot tipus de disciplines, entre les quals es troben les instal·lacions, el servei al client (passatgers i companyies aèries), la seguretat, la consciència ambiental i les operacions.En el cas de l'Aeroport de Girona, en el passat 2018 es van estrenar, entre altres serveis, dos parcs infantils en la zona d'embarcament, es van modernitzar les plantilles dels monitors SIPA, es van posar en servei nous controls d'accés en l'edifici de l'aparcament per a cotxes de lloguer i es van instal·lar nous contenidors FOD en la plataforma i 18 més per a bolquers de nadons a tots els serveis masculins i femenins de la terminal.

Els indicadors que han obtingut major puntuació han estat les distàncies i la facilitat per trobar el camí, els temps de pas pel control de seguretat, l'eficiència de personal de check-in i la neteja dels serveis. Tot això per a millorar l'experiència del passatger.

El director de l'Aeroport de Girona-Costa Brava, Lluís Sala, ha assegurat que "aquest premi és un reconeixement al treball fet fins ara en l'Aeroport. Una molt bona notícia que constata el compromís i la voluntat que tots els treballadors i empreses hem posat per a construir una infraestructura amb uns serveis òptims per als passatgers" I ha afegit que "Aquest guardó suposa la materialització d'un treball diari que busca garantir la màxima comoditat per als usuaris i és un impuls per a continuar invertint en la qualitat de la infraestructura."

En aquesta edició dels premis, ACI ha reconegut també en aquesta categoria de menys de 2 milions de passatgers, als aeroports d'Almeria, Saragossa i Melilla, així com a l'Aeroport d'Alacant-Elx en la categoria de 5 i 15 milions de passatgers. La cerimònia de lliurament dels premis se celebrarà a Bali, Indonèsia, el pròxim dia 4 de setembre.


Autor: Redacció


#aeroport


#aeroport





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...