Notícies més llegides




Esports


Blanes

El iot X-MERIT tercer a la 33ena Regata d'Hivern 200 milles A2 d'Altea

Esports  -  05/03/2019  -  18:31

31 embarcacions tenien per endavant les 200 milles que separen Altea de l’illa d’Eivissa amb vents tan fluixos que feien preveure que més d’un no acabaria la regata dins el temps límit




Considerada com la regata més dura de l’hivern a la Mediterrània, la Regata d’Hivern 200 milles A2 d’Altea, va prendre puntualment la sortida el passat 1 de març a les 12 hores, contràriament al previst, amb poc vent que en el moment de la sortida marcava una intensitat de 7 nusos. Caracteritzada per la dificultat que comporta la meteorologia típica de l’hivern, aquest 2019 l’anticicló que aquest febrer està predominant al llevant peninsular ha fet complicada la travessa d’una regata que es porta a terme des de 1987.

31 embarcacions tenien per endavant les 200 milles que separen Altea de l’illa d’Eivissa amb vents tan fluixos que feien preveure que més d’un no acabaria la regata dins el temps límit. Malgrat finalment la flota va trobar-se amb moments de calma durant la travessa, el vent ha estat movent-se entre 6 i 8 nusos que van permetre completar una de les edicions més lentes d’aquesta regata.

El iot BRUJO (Alberto De Castro i Axel Rodger) del RCNV, va entrar en primer lloc a les 23:30 hores de dissabte a la línia de meta després de completar 35 hores i 23 minuts de navegació. Es convertien en guanyadors en temps real i a la fi primers de la regata una vegada aplicades les compensacions.

L'X Merit, patronejat per Tito Moure i amb Stephanne Azzoni com a tripulant, finalitzava en 3ra posició després de completar les 200 milles, d’una competició d’altura de primer nivell, (referent de regatistes nacionals, millors especialistes d’A2) en un temps de 39 hores i 41 minuts. El seu lloc al podi era guardonat amb un lingot de plata d’un quart de quilo.

CLASSIFICACIONS:

http://www.cnaltea.com/200millasa2/resultados.php


Autor: José Luís Yubero / GN


#altea #blanes


#altea #blanes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...