Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

L’Ajuntament de Banyoles estrena nou web

Pla de l'Estany  -  04/03/2019  -  14:06

La nova pàgina incorpora nous serveis i funcionalitats perquè els ciutadans tinguin més accessible la informació del consistori


Presentació amb la regidora de Comunicació, Clàudia Massó

Presentació amb la regidora de Comunicació, Clàudia Massó



L'Ajuntament de Banyoles ha estrenat nova pàgina web. El nou portal www.banyoles.cat incorpora nous serveis i funcionalitats amb l'objectiu de fer més accessible la informació als ciutadans a través de la pàgina web i facilitar-los amb només un clic l'accés a les diferents àrees del consistori.

La regidora de Comunicació de l'Ajuntament de Banyoles, Clàudia Massó, ha explicat que "en els darrers mesos hem estat treballant amb l'objectiu de renovar i consolidar la pàgina web institucional de l'Ajuntament perquè sigui el portal de referència per a tots els veïns i veïnes de Banyoles". En aquest sentit, Massó ha destacat que hem treballat perquè el web sigui "més clar i accessible als ciutadans, àgil i ràpid per trobar la informació que el ciutadà necessita i adaptable als diferents dispositius".

L'entrada al web conté un mosaic d'accés a les principals pàgines de l'Ajuntament de Banyoles: el mateix portal del consistori, el web de Cultura Banyoles, la pàgina de Turisme Banyoles i la de Ràdio Banyoles. La regidora de Comunicació ha explicat que "aquest portal d'inici es planteja com un mosaic perquè l'usuari tingui a l'abast tota la informació disponible en cada moment i s'hi incorporaran puntualment els webs d'esdeveniments com el festival Aphònica o d'àrees de l'Ajuntament com el web de Festes". En la versió per a dispositius mòbils, s'hi ofereix també l'opció de trucar directament a l'Ajuntament de Banyoles.

La nova pàgina web està disponible en català, però també es pot consultar en castellà, anglès i francès.

Diverses novetats

A més del canvi amb el mosaic d'inici, la nova pàgina d'inici del web incorpora un apartat d'avisos per informar els ciutadans d'incidències o talls de trànsit, a més de fer més ampli i visible l'apartat de 'Notícies' per seguir l'actualitat municipal i l'apartat 'Recomanem', on es pot observar a simple vista el calendari de la setmana i les activitats previstes a la ciutat.

En aquest sentit, la regidora de Comunicació ha explicat que "l'objectiu és que, amb només una ullada a la pàgina web, els ciutadans puguin informar-se de l'actualitat més recent de la ciutat".

La portada es complementa amb els accessos a la seu electrònica, al perfil del contractant o als plens municipals; un apartat de serveis destacats i la visió de les darreres publicacions a les xarxes socials de l'Ajuntament. Clàudia Massó ha remarcat que "les xarxes socials han estat una de les principals apostes de l'àrea en els últims anys per consolidar-les com un canal més d'informació per als ciutadans de Banyoles".

L'Ajuntament de Banyoles compta actualment amb pàgines a Facebook, Twitter, Instagram i Youtube. Des de la part superior del web, es pot accedir també als perfils de l'Ajuntament a les diferents xarxes.

Pel que fa als diferents serveis, el nou web es consolida també com un portal d'accés a les diferents àrees del consistori que compten amb pàgina web pròpia (Cultura, Festes, Turisme, Educació i Esports).


Autor: Redacció


#banyoles #web #ajuntament


#banyoles #web #ajuntament





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...