Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

Platja d'Aro s'omple per veure les 80 colles de la Gran Rua de Carrosses i Comparses del Carnaval

Baix Empordà  -  03/03/2019  -  10:00

La Sanjoanenca, Embarrakaldats i Els emmaskarats s'han endut els premis a la Carrossa Gran i Petita i la Comparsa, respectivament


© Vicens Esteve -  © Jordi Busquets /GN

© Vicens Esteve - © Jordi Busquets /GN



Platja d'Aro es va omplir ahir de visitants per veure la Gran Rua de Carrosses i Comparses del Carnaval, que va aplegar vuitanta colles amb 4.500 figurants provinents de dinou municipis gironins. Amb un temps esplèndid, milers d'espectadors van poder gaudir de dues desfilades, la d'exhibició del matí, amb onze colles, i les 66 de la tarda en modalitat de concurs, acompanyades per les tres dels Reis Carnestoltes de la Vall d'Aro.

Un cop tancada la valoració del jurat, les colles guanyadores d'un dels Carnavals de referència de la Costa Brava han estat La Santjoanenca (Carrossa Gran), Embarrakaldats (Carrossa Petita), Els Emmaskarats (Comparsa), Qui ens ha enredat? (Colla Local), Emmaskarats i Petard@s (Disfressa) i Associació Akalidae de Caldes de Malavella (Primera participació). El lliurament de premis va ser dissabte a la nit durant el ball popular amb el conjunt Wasa al Palau d'Esports i Congressos.

A banda de La Sant Joanenca de Sant Joan les Fons, amb 484 punts, la resta de guardons en la categoria de Carrossa Gran han estat La Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca (478), Els Merlots de Santa Cristina d'Aro (462), Qui ens ha enredat de Castell d'Aro (428) i Colla Penya G de Sant Feliu de Guíxols (391).

Pel que fa a la Carrossa Petita, hi ha hagut domini ganxó aquest any. Han estat premiatsE Embarrakaldatsde Caldes de Malavella (475 punts), Els 4 Gats de Sant Feliu de Guíxols (460), Sense Vàlvules de La Bisbal d'Empordà (429), Els Golfo's de Sant Feliu de Guíxols (410) i Els Esperits, també de Sant Feliu (399).

A banda de la colla olotina Els Emmaskarats, amb 385 punts, els guardonats en modalitat de Comparsa han estat la Colla Tramuntana de Sant Feliu de Guíxols (344), Petard@s de Sant Feliu (330), Els Gínjols d'en Bas (312) i Els Trapelles de La Bisbal d'Empordà (298).

Les Colles Locals de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró premiades en la 42a edició del Carnaval han sigut Qui en ha enredat? (428 punts), I a tu què t'importa (333), Somos los que somos (310), La Banda del Pati (302) i Els Pimpons (276).

Finalment, en la modalitat de Disfressa, que és compatible amb totes les categories anteriors, els premis han estat: ex aequo Emmaskarats i Petard@s (93 punts), Els Merlots (89), ex aequo La Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca i Els Al·lots (87 punts), Tramuntana (85) i Els 4 Gats (82).

Les activitats del Carnaval de Platja d'Aro continuen avui amb jocs de grans dimensions al carrer, la Rua de Colles Locals a Castell d'Aro a les 12 i animació musical i teatral al carrer.


Autor: Redacció


#carnaval #platjadaro


#carnaval #platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...