Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

El Secretari General de l’Esport i l’Activitat Física visita Ripoll

El Ripollès  -  27/02/2019  -  21:55

Gerard Figueras ha destacat i reconegut positivament la iniciativa de l’Ajuntament en aquest sistema únic a Catalunya




Gerard Figueras, acompanyat del representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols, ha visitat aquest matí els equipaments esportius de Ripoll. La jornada ha començat a les instal·lacions del  Pavelló Municipal d’Esports on el Regidor d’Esports Miquel Rovira, el Regidor d’entitats, obres i serveis  Jordi Gumí, i el responsable del Servei d’Esports,  Jordi Garriga,  han explicat el funcionament del nou   sistema de seguretat de  prevenció d’ofegaments, pioner al territori Català, estrenat recentment a la piscina coberta situada en el mateix espai. En aquest sentit,  Gerard Figueras ha destacat i reconegut positivament  la iniciativa de l’Ajuntament en aquest sistema únic a Catalunya.  Seguidament s’ha visitat el Rocòdrom també estrenat recentment,  que ha passat de tenir 27 metres quadrats escalables a 113,  i que suposa una aposta del fons FEDER, el Pla de Foment de Turisme i l'ajuntament de Ripoll per oferir,   per una banda un reclam pel turisme de muntanya, i per l’altra,  per cobrir la necessitat dels practicants de l’escalada de la zona.

Després s'ha presentat el Pla Director de la zona Esportiva per aquests pròxims anys 2019-2029. Rovira ha explicat que "aquesta gran aposta es vincula totalment amb la realització d'un Pacte per l'Esport que ha de permetre construir una societat més saludable". Gumí ha volgut ressaltar que "amb un complex esportiu d'aquestes característiques Ripoll es pot posicionar com un punt de referència en el camp de l'esport català". Gerard Figueras ha destacat  “la capacitat del municipi per aturar-se i fer una planificació estratègica a llarg termini que mostra que l'esport a Ripoll és un dels pilars fonamentals del present i del futur”. També a afegit "que el projecte té el valor d'estar construït amb les entitats” i ha reiterat "la voluntat del Govern de Catalunya de donar suport tècnic en el disseny i construcció del projecte i suport econòmic a mesura que es vagin desenvolupant les fases.

Al finalitzar la visita als equipaments esportius situats entorn el Pavelló municipal la comitiva s’ha desplaçat a la zona esportiva de l’Avellaneda per visitar el Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès que Gerard  Figueres ha destacat “com a un dels 8 centres d’aquest tipus al territori Català  dedicat al trial de bicicleta i de motociclisme “ i la nova zona d’entrenament  Pum Truck, zona d’entrenament d’aquests nois i noies del CTER.  


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...