Notícies més llegides




Motor


Fornells de la Selva

El nou Classe B arriba a Garatge Plana

Motor  -  21/02/2019  -  13:04

El concessionari i taller de Mercedes-Benz a Girona ja llueix el nou vehicle de la firma alemanya


Mercedes-Benz Classe B

Mercedes-Benz Classe B



El firmament regnat per l'estrella de Mercedes-Benz torna a lluir amb molta força amb el llançament del nou Classe B. Un vehicle de somni, aquest, que els clients de la província de Girona el podran trobar a Garatge Plana, el concessionari i taller de Mercedes-Benz a la demarcació.

L'automòbil exhibeix el flamant sistema Dynamic Select, un dispositiu que serveix per seleccionar els 5 programes de conducció possibles. Amb tan sols prémer un botó, el conductor pot escollir entre diferents programes de conducció que es configuren prèviament: el motor, el canvi, el tren de rodatge o la direcció, per exemple. També existeix el mode Sport, que brinda un enorme dinamisme durant el trajecte, així com el programa bàsic Comfort, que el que potencia és l'estabilitat. Un altre programa, l'ECO, treballa per fomentar l'eficiència i l'estalvi de gasolina.

Una altra joia del nou Classe B és el Tempomat, un dispositiu per fomentar la conducció relaxada i amb baix consum de combustible, especialment en els trajectes amb més quilòmetres. Amb Tempomat, el conductor del Mercedes-Benz podrà triar la velocitat desitjada, o limitar-la si és el cas. Amb totes aquestes funcions, el cotxe augmenta la seguretat viària de l'entorn i ajuda l'usuari a evitar multes per excés de velocitat, per exemple.

El vehicle, a més, ofereix els principals baluards de seguretat, com els airbags de seguretat laterals a la part posterior, l'assistent actiu de canvi de carril o les llums de carretera automàtiques Plus, així com sistemes multimèdia d'última generació com MBUX,amb ntel·ligència artificial, visualitzacions i animacions d’alta definició, comandament fònic 'Hey Mercedes' i pantalla tàctil.

Una empresa referencial

Els usuaris de Girona que ho desitgin poden desplaçar-se en algunes de les seus que Garatge Plana té ubicades a la demarcació: a Vilamalla, a Fornells de la Selva, a Mont-ras, a Blanes i a Olot. El concessionari treballa des de fa més de setanta anys en el sector de l'automoció i compta amb més d'un centenar de professionals.


Autor: Redacció


#mercedes #classeb #garatgeplana


#mercedes #classeb #garatgeplana





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...