Notícies més llegides



La Selva


Tossa de Mar

Tossa signa un conveni amb Ensenyament perquè els alumnes de l'institut realitzin serveis comunitaris

La Selva  -  19/02/2019  -  21:57

La finalitat és que l'alumnat de 4t d'ESO posi els seus coneixements i capacitats al servei de la població per ajudar els altres




El director general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa del Departament d'Ensenyament, Ramon Simon, i l'alcaldessa de Tossa, Gisela Saladich, han signat un conveni de col·laboració perquè es dugui a terme a Tossa el "Projecte de Servei Comunitari".

L'objectiu d'aquest projecte és promoure entre l'alumnat de secundària obligatòria el compromís cívic i l'educació en valors amb la finalitat que posin els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat per ajudar els altres. Els participants en el projecte són alumnes de 4t d'ESO, degudament autoritzats pels pares i mares o tutors/es legals. Aquest conveni serà vigent fins el 2020, tot i que podrà prorrogar-se fins a un màxim de quatre anys.

La primera acció del projecte va ser la creació d'una comissió formada per la inspectora d'Educació del centre, la directora del centre, una representant dels Serveis Educatius de la Selva II, el regidor d'educació de l'Ajuntament, la directora del Geriàtric de Tossa, la professora que coordina el projecte dins l'institut i la presidenta de l'AMPA de l'institut. En la primera trobada de la comissió, la coordinadora de l'institut va explicar el nom del projecte "Entre generacions", que consisteix en unes trobades periòdiques amb els avis de la residència geriàtrica de Tossa, amb l'objectiu de treballar sobre la biografia personal de cadascú i també d'aportar l'acompanyament i l'escalfor en dates assenyalades.

També hi ha un grup d'alumnes de 4t d'ESO, que treballen un altre projecte anomenat Apadrinem els arbres de la riera, l'objectiu del qual és la regeneració i el manteniment del tram de la riera de Tossa de l'Av. Catalunya. Aquest projecte està coordinat pel profesor de Tecnologia en col·laboració amb l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament.


Autor: Redacció


#tossa


#tossa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...