Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles es converteix en el País de les Joguines per Carnestoltes

Pla de l'Estany  -  15/02/2019  -  14:13

Se celebrarà el 22 i 23 de febrer entre la Plaça de les Rodes i el recinte de Barraques


Presentació Carnestoltes

Presentació Carnestoltes



Banyoles es convertirà en el País de les Joguines per celebrar el Carnestoltes. L'Ajuntament de Banyoles ha presentat avui la programació d'activitats previstes per al proper cap de setmana, el divendres 22 i el dissabte 23 de febrer. El gruix de les activitats es mantenen i la principal novetat serà el canvi de dia de la Rua dels Versots, que es farà dissabte, després de la rua infantil.

El regidor de Festes, Jordi Bosch, ha explicat que "per Carnestoltes aquest any Banyoles es convertirà en el País de les Joguines i totes les activitats giraran al voltant de les joguines, tal i com es va consensuar amb totes les entitats participants". Jordi Bosch ha destacat que "al Carnestoltes, com també en altres festes de la ciutat, és clau la participació de les entitats i el treball transversal que anem vertebrant per aconseguir unes festes més positives on tothom hi pugui trobar el seu espai i passar-s'ho bé".

El Carnestoltes de Banyoles començarà el proper divendres 22 de febrer a les 8 del vespre a la Plaça de les Rodes amb el 'Cutre Just Dance' a la Plaça de les Rodes i continuarà amb una nova versió de la 'Gimcana Cutre', ara més cutre que mai, a la mateixa plaça a partir de les 11 de la nit.

Les activitats del primer dia acabaran a l'envelat del Recinte de Barraques amb el 'Fes-te cutre', la festa més 'cutre' amb premis cutres per a disfresses cutres, organitzat pel Comitè de Banyolinades.

El gruix de les activitats del Carnestoltes de Banyoles se celebrarà el dissabte 23 de febrer. A partir de 2/4 de 5 de la tarda es concentraran a la plaça Catalunya les carrosses i comparses participants a la Rua Infantil que començarà a partir de les 5 i que recorrerà el centre de la ciutat per acabar a la plaça de les Rodes. La Rua Infantil comptarà amb la participació de les AMPA de Banyoles i del Pla de l'Estany, entitats i associacions de lleure infantil i juvenil, amb unes 13 carrosses.

Després de la Rua Infantil, a l'envelat de la plaça de les Rodes, a partir de les 6 de la tarda hi haurà la Festa del Carnestoltes Infantil amb xocolatada i l'actuació de La Banda de la Balca.

Nova data dels Versots

A partir de les 7 de la tarda i també a la plaça de les Rodes, se celebrarà la Rua dels Versots, organitzada per Gàrgoles de Foc, i que, per primera vegada, es farà el dissabte. Jordi Bosch, ha destacat que el canvi de data "s'ha fet amb l'objectiu de donar més visibilitat a aquesta activitat". Els Versots, textos satírics i punyents que volen qüestionar, de forma humorística, la política local, comptaran amb la participació d'entitats i associacions de Banyoles.

I després dels Versots, a 2/4 de 8 del vespre, a l'envelat de la plaça de les Rodes, començarà la festa 'Confeti led party' d'Adolescents.cat, un show musical amb dos dj's, amb confeti i llums led i on els joves participants es podran pintar per brillar en la foscor.

Les activitats del Carnestoltes es reprendran a les 11 de la nit a l'envelat de la plaça de les Rodes amb el Concert de Carnestoltes amb Miquel del Roig i, partir de 3/4 d'1 de la nit, s'iniciarà la Rua de Nit, on es preveu la participació d'una desena de carrosses, que sortirà de la plaça de les Rodes fins al recinte de Barraques on es farà la festa final de Disfresses amb la Banda Neon.

Joc del Carnestoltes

Precisament, i coincidint amb la temàtica del Carnestoltes d'aquest any, s'ha creat un joc interactiu on els participants podran respondre preguntes sobre el món de les joguines. Lorena Rodríguez, de l'agència Creative Corner, responsable de la campanya del Carnestoltes, ha explicat que "al joc hi hem afegit també preguntes sobre qüestions que ens han plantejat des del Punt Lila per contribuir també a sensibilitzar per unes festes responsables".


Autor: Redacció


#banyoles #carnestoltes


#banyoles #carnestoltes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...