Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

Els Pressupostos Participatius 2019 de Ripoll en procés

El Ripollès  -  08/02/2019  -  15:42

Una comissió ciutadana serà part activa en totes les etapes del procés


Pressupostos Participatius 2019

Pressupostos Participatius 2019



Ahir dijous 7 de febrer es va portar a terme, a la biblioteca Lambert Mata, un taller, adreçat a la ciutadania,  per elaborar conjuntament el reglament de funcionament dels pressupostos participatius d’aquest any. 

 L’acte va començar amb el refresc de l’estat actual de les propostes escollides en els Pressupostos Participatius del 2018 i que es pot veure en aquest document.  Seguidament es va explicar que enguany  s’ha reservat una partida de 100.000 € del capítol 6 d’inversions i una partida de 15.000 € del capítol 2 de Despeses Corrents, que poden incloure serveis amb data d’inici i finalització concret, fires puntuals, compres de material, etc.

 La jornada  va seguir amb la participació i implicació de les persones assistents que van realitzar una dinàmica per grups. L’objectiu de la mateixa era,  que partint del reglament de funcionament del 2018, es fessin aportacions i suggeriments per la creació del reglament del 2019. Els 4 grups van treballar activament per tal de recollir, en el document de treball entregat prèviament,  les màximes contribucions, que finalment un portaveu de cada grup va exposar davant la resta.

 Entre les aportacions destacades hi ha la constitució d’una comissió de seguiment ciutadana que treballarà conjuntament amb els serveis tècnics de l’Ajuntament, realitzar algun acte o jornada dedicada als pressupostos, identificar de forma visible amb una placa  els projectes sorgits dels pressupostos o poder votar més d’una proposta.

 Totes aquestes aportacions faran possible redactar el reglament que definirà el procés participatiu del 2019. La setmana vinent la comissió ja es reunirà per concretar-lo, amb previsió de presentar-lo la setmana del 18 al 22 de febrer.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...