Notícies més llegides



Política


Salt

Josep Maria Angelats serà el candidat del Partit Popular Català a l'alcaldia de Salt

Política  -  08/02/2019  -  15:37

Salvador Tordera repetirà com a cap de llista del PPC a Blanes, Jonathan Muela serà el candidat del partit a l'alcaldia de Santa Cristina d'Aro, i Jacobo García-Nieto serà alcaldable a La Bisbal d'Empordà


Josep Maria Angelats

Josep Maria Angelats



Josep Maria Angelats serà el candidat del Partit Popular Català a l'alcaldia de Salt en les properes eleccions municipals del 26 de maig, tal i com ha confirmat avui el president provincial del PPC de Girona, Enric Millo, assenyalant que "és una persona molt vinculada en el dia a dia del seu municipi, que representa un projecte en positiu amb el qual estem convençuts que recuperarem la confiança dels veïns i les veïnes de Salt perquè el Partit Popular estigui on es mereix, representat a l'Ajuntament de la localitat".

Angelats, de 55 anys, és vicesecretari de Política Municipal del PPC de Girona i president de la Junta Local del PP de Salt des de l'any 2013. A més, té estudis de Dret i és funcionari de l'Administració de Justícia des del 1982.

Enric Millo també ha explicat avui que Salvador Tordera repetirà com a cap de llista del PPC a Blanes, Jonathan Muela serà el candidat del partit a l'alcaldia de Santa Cristina d'Aro, i Jacobo García-Nieto serà alcaldable a La Bisbal d'Empordà.

Tordera té 59 anys, és gerent d'empreses comercials, i des del 2011 és portaveu del PPC a l'Ajuntament de Blanes i al Consell Comarcal de La Selva. D'altra banda, Muela té 26 anys, està cursant el Grau de Dret, i és secretari de l'Àrea de Joventut, Esports i Cultura del PPC de Girona; i per últim, García-Nieto té 63 anys, és advocat i està vinculat al Partit Popular des de fa més d'una dècada.

El president provincial del PPC de Girona, Enric Millo, assegura que "tots quatre són els millors candidats per representar les sigles del partit en aquests municipis; són persones molt preparades que assumeixen aquesta responsabilitat amb molta il·lusió i moltes ganes de treballar per solucionar els problemes reals dels veïns i veïnes de les localitats per les quals es presentaran en les properes eleccions".


Autor: Redacció


#salt #ppc


#salt #ppc





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...