Notícies més llegides




Baix Empordà


La Bisbal d'Empordà

El Consell Comarcal de la Selva participa en el seminari transfronterer del projecte COOP'ART a la Bisbal d'Empordà

Baix Empordà  -  04/02/2019  -  18:15

Aquest seminari tenia com a objectiu ser un punt de trobada dels diferents agents que participen en aquesta iniciativa de suport a l'artesania artística




El Consell Comarcal de la Selva va participar en el seminari transfronterer del projecte COOP'ART els dies 24 i 25 de gener a la Bisbal d'Emporda. Aquest Seminari va servir de punt de trobada dels diferents agents que participen en aquesta iniciativa de suport a l'artesania artística.

Durant la primera jornada es van presentar els diferents treballs que s'han portat a terme durant l'any 2018, que inclouen diferents estudis sobre els oficis d'art com a vector d'atractiu turístic d'un territori, nous models d'esdeveniments vinculats a la ceràmica a la Bisbal d'Empordà, la situació de l'artesania artística al Ter-Brugent i el possible rol de la fàbrica Burés, etc. Així mateix, es va debatre amb els artesans i agents públics assistents sobre l'estratègia comuna de valorització de l'artesania artística a ambdues bandes dels Pirineus.

La segona jornada, que es va celebrar al Terracotta Museu de la Ceràmica, es va dedicar a planificar les activitats previstes al projecte COOP'ART durant l'any 2019, amb una especial atenció a les accions formatives i d'acompanyament al sector de l'artesania artística. En paral·lel es van portar a terme diverses accions d'intercanvi d'experiències empresarials i una visita a les instal·lacions del museu.


Autor: Redacció


#laselva


#laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...