Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

Districte 21 torna a superar els 12.000 visitants

Actualitat Girona  -  03/02/2019  -  19:38

Districte 21 tanca aquesta 2a edició amb 12.053 visitants que valoren amb un notable o més l'oferta que hi ha trobat


Districte21

Districte21



La fira 'Districte 21' tanca les portes després de 4 dies de saló amb un nombre de visitants similar a l'edició passada. Un total de 12.053 visitants han vingut al nou market d'hivern a gaudir de les actuacions en directe i a realitzar les seves últimes compres de la temporada d'hivern.

La directora de la Fira, Coralí Cunyat, afirma que "des d'un punt de vista del visitant el nou format de fira agrada i així ho demostren les enquestes, ja que més d'un 70% valora amb un notable o més l'oferta de productes i botigues així com l'oferta de descomptes. Destaquem també que un 90% valora amb un notable o més l'oferta lúdica que és una de les novetats incorporades des de l'any passat".

Amb una mitjana de 49 anys la majoria dels visitants provenen del Gironès (60%), del Pla de l'Estany (12% ) i de La Selva (12%), un 75% són senyores i el producte més demandat és roba seguida del calçat amb un 33% i 19% respectivament. Entre els compradors, la despesa mitjana és de 105€.

"Respecte a l'opinió dels botiguers, hi ha un gruix d'expositors que manifesta que treballa bé i que fa un bon calaix però en canvi d'altres han detectat una reducció en vendes respecte edicions anteriors. Evidentment aquesta situació l'analitzarem en el marc de la comissió organitzadora on participen molts dels expositors per fer-ne la corresponent valoració", ha afegit la Directora.

Al llarg dels 4 dies de saló una cinquantena d'expositors han pogut vendre els seus productes i gaudir d'una desena de concerts que han servit per promocionar el talent cultural gironí.


Autor: Redacció


#girona #rebaixes #districte21


#girona #rebaixes #districte21





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...