Notícies més llegides




Esports


Figueres

Primera derrota del 2019 per a la Unió Esportiva Figueres

Esports  -  03/02/2019  -  16:16

Els figuerencs surten del Sagnier amb un 3 a 0 contra el Prat


UE Figueres

UE Figueres



La Unió Esportiva Figueres ha registrat la primera derrota de l'any al Camp Municipal Sagnier davant del Prat, que ha estat superior als de Joan Esteva i que ha gaudit de les ocasions més clares per marcar. Els figuerencs, que gairebé no han creat perill, han mantingut el 0-0 fins al descans gràcies a la bona actuació de David Aroca, però a la represa tot se n'ha anat en orris en només 10 minuts, amb els dos primers gols del Prat i l'expulsió de Canal.

Els barcelonins han portat la iniciativa del joc a la primera meitat, tenint les oportunitats més clares per avançar-se en el marcador, però gràcies a l'encert d'Aroca, els combinats han marxat al descans empatats a zero.

La Unió ho ha passat malament en els primers 45 minuts i se'ls ha vist amb dificultats per atacar. Tot i això, el Figueres ha gaudit d'una clara acció per marcar en una pilota penjada a l'àrea que Canal ha enviat al segon pal per Sergi Romero, que no ha arribat a rematar per molt poc. També ho han intentat Pere Espuña i Álvaro, sense sort.

En la represa, els primers quinze minuts de joc han marcat totalment el partit, que ha congregat uns 300 espectadors. El Prat ha aprofitat les dues primeres arribades a l'àrea d'Aroca per marcar dos gols, i els dos equips s'han quedat amb un jugador menys per les expulsions d'Albert Canal (53', per doble groga, molt rigorosa) i de Sergio Moreno (58', amb vermella directa).

L'1-0 ha arribat en la primera acció de perill dels locals al segon temps, amb una incursió per la dreta de Toni Larrosa que ha acabat amb un potent xut que Aroca no ha pogut rebutjar (50'). Tres minuts més tard Canal ha comès una falta prop de la frontal que li va ha costat l'expulsió. Padilla no ha desaprofitat l'ocasió i ha marcat el 2-0 amb un xut directe que Aroca ha arribat a tocar abans que la pilota arribés al fons de la porteria (55').

La inferioritat numèrica dels visitants, però, només ha durat cinc minuts, ja que l'àrbitre, a instàncies d'un dels seus assistents, ha mostrat la vermella directa a Sergio Moreno en una acció prop de l'àrea de la UE (58').

El Figueres ha reaccionat i ha començat a tenir més possessió de pilota, però no s'ha traduït en arribades perilloses a l'àrea del Prat, tot i els intents d'Espuña i Xavi Ferrón.

En el temps de descompte ha arribat el 3-0 definitiu en una acció embolicada dins l'àrea de la Unió. Aroca ha evitat en dues ocasions el gol, però finalment Cesc Clotet ha enviat la pilota al fons de la xarxa (91').

La bona notícia per a la Unió, en una derrota que trenca la ratxa d'empats que acumulava, han estat el debut de Tarrenchs i la reaparició de Joan Pons, que ha jugat els últims 13 minuts.

"A la primera part hem estat molt bé, però a la segona ens hem trobat un rival molt potent i ens ha vingut tot de cop. Ho hem intentat, però no ha pogut ser", ha explicat l'entrenador de la Unió, Joan Esteva. "Ens ha faltat fer més mal", ha assenyalat, i ja en la segona part, tot s'ha posat de cara pel Prat, ha destacat.


Autor: Redacció


#uefigueres


#uefigueres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...