Notícies més llegides



Alt Empordà


Vila-sacra

La Fira de la Ceba i el Calçot de Vila-sacra arriba a la 16a edició

Alt Empordà  -  25/01/2019  -  08:37

L'esdeveniment, que brindarà activitats per a totes les edats, tindrà lloc el pròxim diumenge 17 de febrer


Fira de la Ceba i el Calçot

Fira de la Ceba i el Calçot



El municipi de Vila-sacra ja té marcat amb vermell al calendari una de les seves celebracions més populars i reconegudes. El pròxim diumenge, 17 de febrer, la localitat alt-empordanesa acollirà la 16a edició de la Fira de la Ceba i el Calçot, un esdeveniment que, com és habitual, arribarà acompanyada d'activitats per a tots els gustos i edats.

La fira, organitzada per l'Ajuntament de Vila-sacra i que compta amb la col·laboració de l'Associació de Dones de Vila-sacra, Ràdio Vila-sacra, la Generalitat, la Diputació, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà i la Unió Esportiva Vila-sacra, s'inaugurarà a partir de les deu del matí, una hora, aquesta, que també brindarà passejades amb poni davant les antigues escoles (fins les 14h) i la tradicional Exposició-Concurs de Plantes i Flors, que es farà a la Llar dels Avis (de 10h a 13h i de 16h a 19h) a càrrec de l'Associació de Dones de Vila-sacra. Paral·lelament, també es farà el lliurament dels Premis a la Llar dels Avis (11.30h).

A les onze del matí, per la seva banda, hi haurà jocs tradicionals per a la mainada (a la pista del Parc del Rentador, fins a les 14h) i també un taller per dissenyar un pitet de menjar calçots (a les antigues escoles, fins a les 14h). Una hora després, d'altra banda, es farà la missa solemne a l'església de Sant Esteve amb l'acompanyament de la Coral Veus Blanques de Vila-sacra.

El plat fort de la jornada, però, arribarà poc després, a les 12.30h del migdia, quan la plaça de les escoles s'erigeixi en l'escenari de l'inici del concurs de menjar calçots. A més, durant tot el dia se celebrarà també la 16a mostra gastronòmica de la Ceba i el Calçot i una fira farcida de productes d'alimentació i artesania.

Tres exposicions

A part de les activitats habituals, la Fira de la Ceba i el Calçot també oferirà diverses exposicions per als seus visitants. Així, a l'edifici de l'Ajuntament (d'11h a 13h i de 16h a 19h) hi haurà tres propostes diferents: l'exposició 'Càtars i Trobadors'; una exposició d'aquarel·les a càrrec de Concepció Dabau i una exposició d'artesania amb fusta obra de Josep Descamps.

D'altra banda, la sala de lectura Josep Coderch oferirà l'exposició de 'Patchwork' a càrrec de Carme Prat (obert tot el dia), mentre que a les Antigues Escoles (de 10h a 14h i de 16h a 19h) hi haurà l'exposició dels treballs fets en els cursos de pintura, manualitats i dibuix dirigits per Laia Pol.
 


Autor: Redacció


#vilasacra #firadelaceba


#vilasacra #firadelaceba





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...