Notícies més llegides



La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

Presentat el nou llibre 'El pas de les guerres a Sant Joan les Fonts'

La Garrotxa  -  09/01/2019  -  08:16

La presentació va anar acompanyada de l'actuació de Laura Plasència i Elisa Planagumà que van oferir un recull de cançons, i al final de l'acte hi hagué un vernissatge per a tots els assistents a càrrec de Jordi Vilarrasa




El passat dissabte 22 de desembre a les sis de la tarda, va tenir lloc al Monestir de Sant Joan les Fonts, la presentació del llibre "El pas de les guerres a Sant Joan les Fonts" de Manel Soler, Josep Oliveras i Lurdes Masmitjà, emmarcat dins els actes del Desembre Cultural del municipi.

La presentació va anar acompanyada de l'actuació de Laura Plasència i Elisa Planagumà que van oferir un recull de cançons, i al final de l'acte hi hagué un vernissatge per a tots els assistents a càrrec de Jordi Vilarrasa.

Sant Joan les Fonts és un municipi molt ric en valors patrimonials i amb la presentació d'aquest llibre dins el Desembre Cultural es deixa constància del valor que té per a tots els veïns i veïnes la història del municipi. Aquesta publicació és un gran treball de recerca, que evidencia exhaustivament d'on venim els santjoanencs i santjoanenques i tot el que ha representat per al nostre municipi les diferents guerres i batalles, i també els elements testimonials que n'han quedat. Durant la presentació es va fer entrega d'un exemplar a cada família del municipi.


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...