Notícies més llegides



Besalú, Vila Comtal


Besalú

Tot a punt per a l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Besalú

Besalú, Vila Comtal  -  30/12/2018  -  15:35

El dijous 3 i el divendres 4 de gener està previst que els Patges i els Carters Reials estiguin a Can Llaudes


Reis Mags d’Orient a Besalú

Reis Mags d’Orient a Besalú



Compte enrere perquè arribi una de les nits més especials de l’any. El viatge dels Reis Mags d’Orient conclou el dissabte 5 de gener, però abans, els Patges i els Carters Reials aprofitaran per recollir els darrers desitjos dels nens i nenes de Besalú. Durant els dies 3 i 4 de gener -de 17h a 19h- Can Llaudes acollirà el campament reial. La presència anticipada -dos dies abans- dels ajudants dels Reis Mags d’Orient a Besalú permetrà que els més petits de la casa en puguin gaudir: podran escoltar les aventures dels patges, s’entregaran les cartes, i fins i tot, els nens i nenes de Besalú podran fotografiar-se amb els Patges i els Carters Reials. A més, si s’han portat bé, també podran aconseguir alguna dolçaina. 

L’arribada dels Reis Mags d’Orient està prevista a les 6 de la tarda, i el recorregut de la cavalcada serà el següent: Pont Vell, carrer del Pont, carrer Tallaferro i Plaça de la Llibertat. Serà en aquest punt on els nens i nenes de Besalú tindran l’oportunitat de saludar als Tres Reis Mags d’Orient. A banda del tradicional repartiment de caramels, també hi haurà xocolatada per a tots els assistents. El mateix dissabte 5 de gener -abans de la cavalcada- hi haurà l’espectacle ‘Petits prínceps’, que anirà a càrrec de la Companyia MuMusic Circus. L’actuació, que començarà a les 12 del migdia, tindrà lloc a Cal Tronc i és per a tots els públics. La visita dels Reis Mags d’Orient, organitzat per l’Ajuntament de la Comtal Vila de Besalú, comptarà amb la col·laboració de la Comissió de Reis de Besalú i Excalibur. 


Autor: Redacció


#besalu #reismags


#besalu #reismags





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...