Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

L’Ajuntament de Palamós executa l’ampliació de la vorera en l’àmbit de l’escola Vila-romà

Baix Empordà  -  28/12/2018  -  14:02

L’obra permetrà acabar de millorar la mobilitat i la seguretat dels vianants en aquest tram de vorera molt freqüentat durant les entrades i sortides escolars




L’Ajuntament de Palamós va iniciar ahir (27/12/2018) les obres d’arranjament d’un tram de la vorera del carrer Riera, concretament el tram dret en sentit circulació que connecta l’accés principal de l’escola Vila-Romà amb el límit del carrer Arnau Sa Bruguera.

Anteriorment ja es va arranjar el tram de la mateixa vorera comprès entre l’entrada de l’escola fins al límit amb el carrer de la Font.

Les obres actuals seguiran el criteri de les que es varen fer, amb l’objectiu d’ampliar-la per a millorar la mobilitat dels alumnes i usuaris de l’escola i centre d’adults.

Millora de l’accessibilitat i la seguretat

L’objectiu del projecte és millorar l’accessibilitat i potenciar la seguretat dels vianants amb la reforma d’aquest segon tram de vorera molt utilitzada pels alumnes del centre i les seves famílies per a l’accés a peu a l’escola.

Les obres es basen en l’ampliació de fins a 1,6 metres de la vorera, substituint l’anterior que tenia una amplada només d’un metre. Es fa amb rigola de formigó i paviment de panot vermell. Els treballs es complementaran amb la millora de l’enllumenat i la xarxa de telecomunicacions del carrer.

El projecte no afecta el nombre d’estacionaments de vehicles d’aquest tram que se seguiran ubicant com fins ara davant d’aquesta vorera.

La durada prevista per a l’execució d’aquests treballs és de dos mesos, i la seva actuació té un cost global de 37.214,91 euros.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...