Notícies més llegides




+ Notícies


Barcelona

Autopistas i Areas, units per formar els conductors del futur

+ Notícies  -  28/12/2018  -  07:41

Les dues companyies estan presents a 'La Ciutat dels Somnis' amb la seva activitat de seguretat viària 'El Petit Conductor'


Festival de la Infància de Barcelona

Festival de la Infància de Barcelona



Autopistas, companyia del grup Abertis, i Areas, empresa líder en Food&Beverage i Travel Retail, estaran presents del 27 al 31 de desembre en el Nou Festival de la Infància 'La Ciutat dels Somnis' de Barcelona, on estaran representats amb 'El Petit Conductor', una activitat que té com a objectiu conscienciar als més petits, a través de la diversió, de la importància que té una conducció segura.

Es preveu que l'activitat aplegarà durant aquests dies al voltant de 2.000 nens i nenes d'entre 4 i 12 anys, que podran gaudir de 6 tallers diferents però amb un objectiu únic: apropar als menuts les claus per a planificar i realitzar un viatge segur.

En concret, Autopistas ha dissenyat per a l'ocasió 5 mini jocs per a donar a conèixer els comportaments responsables al volant i tot el que té a veure amb la seguretat viària a l'autopista. En aquest sentit, els nens podran participar en determinades activitats, com ara col·locar determinats objectes a un maleter; compartir un billar amb altres joves participants per tal de simular un llevaneu i comprendre la rellevància d'aquestes màquines; aprendre a ajustar la pressió de les rodes mitjançant un joc amb globus i infladors; netejar les llunes del vehicle en condicions de mal temps o conèixer la necessitat de fer parades de descans durant els recorreguts llargs. Per la seva banda, Areas coordinarà un taller per preparar i decorar cookies nadalenques.

Com participar-ho

Les famílies que ho desitgin, podran trobar l'activitat al Palau 1 del Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, de dijous a diumenge de 10 h del matí a 20 h del vespre i dilluns, de 10 h a 16 h de la tarda.

Aquesta activitat neix arran del joc Autopistas Car Trip Adventure integrat a l'App Autopistas en Ruta, una eina que des de l'any 2016 forma als més petits de la casa en matèria de seguretat viària. Actualment, l'aplicació ja compta amb més de 90.000 descàrregues.

Pel que fa a la 'Ciutat dels Somnis', aquesta és una de les cites fonamentals de lleure familiar de l'agenda nadalenca barcelonina. En total, acull prop de 120 activitats esportives, d'acció i experimentació relacionades amb el món de les professions per tal que els més joves juguin a ser grans. Està organitzada per Fira de Barcelona conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona.

Un vincle ferm

Areas i Autopistas treballen conjuntament en diferents iniciatives per fomentar la seguretat a les autopistes i promoure les parades i els descansos dels conductors. L'objectiu és sensibilitzar a la població sobre la prevenció d'accidents i donar a conèixer els serveis existents a les autopistes.


Autor: Redacció


#autopista #conductors


#autopista #conductors





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...