Notícies més llegides




Política


Barcelona

Presenten Concepció Veray com a alcaldable del PPC per Girona

Política  -  16/12/2018  -  15:45

Pablo Casado i Alejandro Fernández donen a conèixer els candidats populars de les quatre capitals catalanes


Concepció Veray i casado

Concepció Veray i casado



El president del Partit Popular, Pablo Casado, i el president del PPC, Alejandro Fernández han presentat aquest matí Concepció Veray com a alcaldable per Girona en les eleccions municipals de l'any vinent. Ha estat en un acte a Barcelona en què s'han donat a conèixer els candidats a les quatre capitals catalanes pels comicis del mes de maig.

Veray, que és consultora en comunicació, és portaveu del grup municipal del PPC a l'Ajuntament de Girona des de l'any 2003, a més de coordinadora de comunicació provincial del PPC de Girona des del 2012 i Secretaria de Política Social del PPC. Ha estat Diputada al Congrés de 2011 a 2016, Vicesecretaria d'Acció Social del PPC de 2017 a 2018, Presidenta provincial del PPC a Girona de 2004 a 2007 i Presidenta de Noves Generacions de Girona del 1996 al 2002.

A banda de Veray, en l'acte d'avui també s'ha presentat el nou candidat dels populars a l'alcaldia de Barcelona, Josep Bou, que pren el relleu a Alberto Fernández Díaz. Bou és administrador de les fleques Jaime Bou, una empresa familiar amb 80 treballadors, i lidera des del 2015 l'associació Empresaris de Catalunya, una entitat empresarial independent que defensa el mercat únic, partidària de mantenir Catalunya dins d'Espanya i que vol impulsar l'economia catalana.

José Luis Martín serà el candidat per Tarragona. Regidor des del 2007 al consistori tarragoní, és el primer tinent d'alcalde i regidor de Presidència, Transparència, Govern Obert, Espais Públics i Contractació. És President Comarcal del Tarragonès i membre del Comitè Executiu Provincial i Català del PPC.

Finalment, l'advocat Xavier Palau optarà a l'alcaldia de Lleida. Des del 2014 és Conseller del Consell General i del Departament de Ciències Econòmiques Humanes i Socials de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i des de l'any 2015 és Conseller del Consell Rector de Turisme de Lleida.


Autor: Redacció


#catalunya #girona #ppc


#catalunya #girona #ppc





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...