Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

La festa de la llum Vibra es consolida com a activitat central de la programació de Nadal a Girona

Actualitat Girona  -  14/12/2018  -  13:45

Fins al 5 de gener, la ciutat proposa més de 250 activitats pensades sobretot en clau familiar




Girona ha presentat aquest matí la programació d'activitats de les festes de Nadal a la ciutat. L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l'Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, han donat a conèixer la bateria de més de 250 de propostes per a tots els gustos i totes les edats que inundaran la ciutat fins al 5 de gener.

L'alcaldessa, Marta Madrenas, ha subratllat que "es tracta d'una programació pensada, d'una banda, per arribar a tota la ciutadania, amb múltiples activitats infantils i amb propostes i llums nadalencs que s'han estès per tots els barris; i de l'altra, enfocada a la dinamització econòmica i al comerç local, tan important per la ciutat".

Una de les activitats destacades d'aquestes dates serà de nou la festa de la llum Vibra, que enguany arriba a la segona edició amb més espais de llum, innovació i creativitat que l'any anterior. Concretament, hi haurà fins a vuit instal·lacions que es podran veure entre el 21 i el 23 de desembre, de les 17 a les 22 h. Hi haurà un projecte d'enllumenat arquitectònic al pont de Pedra; l'espectacle d'aigua, música, llum i vídeo El desmai de l'Onyar, a la zona del pont de Sant Feliu; Èter, un somni que va més enllà dels núvols, un fotoreclam multimèdia de grans dimensions i un escenari gegant que juga amb la por a fer el ridícul al parc Central; l'Arxipèlag al Mercat de La Volta de la plaça de l'Assumpció; l'exposició "Foroba Yelen" a la Casa de Cultura, i una revolució LED al Bòlit_Pou Rodó.

A més, el dia 21 de desembre, de les 9.30 a les 14.30 h, la Casa de Cultura acollirà una jornada tècnica on es presentaran els projectes de nova creació del Vibra 2018 i es reflexionarà sobre la importància de la cultura de la llum com a eina d'innovació.

"Les festes de Nadal són un moment per posar en valor els barris de la ciutat i fomentar la cohesió social, però també per donar un impuls a l'economia gironina. En aquest sentit, l'espectacularitat del Vibra, que jugarà de nou amb la llum, l'espai i els colors, actuarà com a reclam turístic i ens ajudarà a consolidar Girona com a destí turístic de Nadal", ha explicat la regidora Glòria Plana Yanes.

Iniciatives com el "Regala i tasta Girona", que tindrà lloc demà, dia 15 de desembre, d'11 a 22 h al carrer del Migdia; el Lleuresport, la Cursa de Sant Silvestre, la pista i el tobogan de gel o la representació d'Els Pastorets són algunes de les propostes que també tindran lloc durant els propers dies. Les activitats infantils i familiars, com ara actuacions musicals, tallers de tions i fanalets, teatre i màgia, o les activitats emmarcades dins la iniciativa "6 museus per Nadal" completaran la programació, que es pot consultar al web www.girona.cat/nadal


Autor: Redacció


#nadal


#nadal





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...