Notícies més llegides



Alt Empordà


Roses

El 22 de desembre, ruta pels llegats visigòtic i megalític de Roses

Alt Empordà  -  10/12/2018  -  14:47

L'Oficina de Turisme de Roses ofereix des del passat mes d'octubre el programa "Roses a peu", en col·laboració amb el Parc Natural del Cap de Creus i l'Associació Excursionista Cabirols


Roses

Roses



"Roses a peu" prossegueix la seva programació de rutes senderistes el proper dissabte 22 de desembre, amb la proposta "Visigòtics i Megalítics". L'activitat és gratuïta i comptarà amb l'acompanyament d'un guia del Parc Natural del Cap de Creus. Les inscripcions ja es poden realitzar a través de l'enllaç inscripcions.roses.cat, o bé personalment a l'Oficina de Turisme de Roses.

L'Oficina de Turisme de Roses ofereix des del passat mes d'octubre el programa "Roses a peu", en col·laboració amb el Parc Natural del Cap de Creus i l'Associació Excursionista Cabirols. Es tracta d'un total de 7 itineraris per diferents indrets i punts d'interès del terme municipal, que dona l'oportunitat de conèixer l'entorn natural, històric i cultural de la població de la mà dels guies del Parc Natural del Cap de Creus i gaudint d'increïbles vistes.

Dissabte 22 de desembre arriba el torn de la ruta "Visigòtics i megalítics" que, amb sortida des del Castrum Visigòtic, oferirà un recorregut circular per descobrir el llegat visigòtic i megalític de la població. L'hora de sortida està prevista a les 9 del matí. Cal dur calçat còmode, aigua i el comprovant d'inscripció.

El programa d'activitats prosseguirà fins al mes d'abril amb les rutes: Masos de Roses (26 de gener), Pic de l'Àliga entre oliveres (16 de febrer) i, tancant el cicle, la ruta pel GR92 des de Cala Montjoi a Cadaqués (6 d'abril).

Les activitats s'han ideat com jornades de descoberta, on els participants poden gaudir de l'experiència i paisatges que ofereix l'entorn de Roses, ampliant al mateix temps els seus coneixements sobre la història i tradicions rosinques, gràcies a les explicacions dels guies del Parc Natural.


Autor: Redacció


#roses


#roses





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...