Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge

El centre històric de Calonge es converteix en un parc de Nadal a l'aire lliure

Baix Empordà  -  10/12/2018  -  14:38

"Calonge Vila de Nadal", una iniciativa dirigida per l'Associació de Comerciants de Calonge, transformarà el municipi en un parc infantil i nadalenc a cel obert els propers 15 i 16 de desembre


Parc de Nadal a l'aire lliure

Parc de Nadal a l'aire lliure



Un any més, els comerciants de Calonge aposten, amb el suport de l'Ajuntament, per la iniciativa de transformar el centre del municipi en un parc nadalenc a l'aire lliure, orientat, especialment, als més petits i petites de la casa. Així doncs, el cap de setmana del 15 i 16 de desembre, Calonge tornarà a brillar com a Vila de Nadal amb un projecte que busca dinamitzar el centre històric i el comerç local del municipi.

"Calonge Vila de Nadal", distribueix les activitats amb cinc espais diferenciats

Enguany, el parc nadalenc a cel obert enlluernarà Calonge en cinc espais del centre de la vila. A l'escenari de la plaça Major se celebraran els principals reclams de l'època nadalenca, com ara l'arribada a la plaça del Cagatió Gegant, l'entrega de cartes al patge reial provinent d'Orient, una cantada de nadales amb un grup musical de fusió, o bé, una activitat que permetrà als infants amanyagar a xais. Un altre espai, el Parc Infantil Nadal de la plaça Concòrdia, comptarà amb una vintena de jocs gegants de fusta per a totes les edats i altres atraccions com tobogans, llits elàstics o toros mecànics. Al carrer de la Rutlla, ambientat màgicament amb carruatges de patges i cavalls, hi tindran lloc diferents tallers com el de l'elaboració de magdalenes nadalenques o el taller de bastons per fer cagar el tió.

La plaça de la Doma, a la qual s'instal·larà un rocòdrom per nens majors de 7 anys i un inflable del món marí, es complementa amb el cinquè espai situat al carrer d'Àngel Guimerà: el Mercat "Nadal Gurmet". Dins d'aquest últim escenari, dedicat a famílies i adults, hi haurà tot de paradetes per tenir un Nadal molt golós, amb productes especials i productes tradicionals de la terra. Tot i que "Calonge Vila de Nadal" té una durada de dos dies i conclourà el diumenge 16 de desembre, en un municipi com Calonge, que converteix el seu centre històric en un parc infantil temàtic a cel obert durant tot un cap de setmana, no cessaran les activitats nadalenques a la vila. Per aquest motiu, els dies 23 i 26 de desembre i 1 de gener, tindrà lloc el conegut Pessebre Vivent al Castell de Calonge.

La figura de Ricard Viladesau, present també a "Calonge Vila de Nadal"

Dues de les activitats de cloenda de l'Any Viladesau a Calonge, i en col·laboració amb la Marató de TV3, han estat incloses dins del "Calonge Vila de Nadal". El dissabte, 15 de desembre, tindrà lloc l'espectacle infantil TUTUTS!, amb la Cobla Bisbal Jove i l'actor David Planas a la Sala Fontova. I per altra banda, el diumenge, 16 de desembre, La Principal de la Bisbal oferirà el Concert de Nadal. Tot i que ambdues activitats són gratuïtes, les places seran limitades pel que s'haurà de recollir les entrades a l'Oficina de Cultura de Calonge.



#calonge #nadal


#calonge #nadal





Comentaris (1)

Fusions Grup Vocal 2018-12-11 20:17:15

DISSABTE 15 a les 19.30h cantarem Fusions Grup Vocal a la plaça Major nadales i altres temes pop



La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...