Notícies més llegides




Esports


Figueres

La UE Figueres veu recompensat l'esforç amb un 2 a 1 contra el Vilafranca

Esports  -  05/12/2018  -  22:31

Els figuerencs s'han imposat al quart classificat de Tercera davant d'uns 250 espectadors a Vilatenim


Figueres-Vilafranca

Figueres-Vilafranca



Triomf de prestigi del Figueres, que ha encadenat la segona victòria consecutiva en imposar-se al quart classificat de Tercera, el Vilafranca per 2 gols a 1. Ha estat un partit molt intens i disputat, ben jugat per part de la Unió, que s'ha avançat en el tram final del primer temps. Els visitants han posat les coses difícils a la represa i, després de fallar un penal, han arribat a empatar, però com dissabte passat un ràpid contracop ha permès al Figueres sumar els tres punts gràcies a un gran gol d'Espuña.

Unes 250 persones han vist el partit aquest vespre al camp de Vilatenim, on abans del matx els juvenils A i B s'han fotografiat amb el primer equip. El Vilafranca ha sortit amb ganes, però el Figueres no li ha donat gairebé opcions de generar perill en la primera meitat. Els alt-empordanesos tampoc han disposat de gaires oportunitats per marcar en els primers 30 minuts, però al 38' Èric Torres ha estrenat el marcador quan ha resolt una jugada d'atac dels figuerencs amb un xut que ha desviat un defensa i ha arribat al fons de la xarxa. En el temps de descompte Sergi Romero ha tingut a prop el segon gol per a la Unió amb una rematada de cap que s'ha perdut per sobre del travesser.

La segona part també ha arrencat amb opcions pels de Joan Esteva, però de mica en mica la tendència del partit ha canviat i el Vilafranca ha passat a dominar, buscant intensament l'empat. Una centrada des de l'esquerra que Rosillo ha pogut rematar (58') i un potent xut de Víctor Oribe des de la frontal que Aroca ha aturat (62') han precedit l'ocasió més clara per als visitants, que han vist com l'àrbitre els xiulava un penal a favor al 72' que Aroca ha refusat llançant-se a la seva esquerra. Rosillo, molt actiu, ha acabat sent l'autor de l'empat en resoldre una acció embolicada dins l'àrea després d'una primera aturada d'Aroca (77').

La reacció del Figueres ha estat immediata, i només un minut més tard Espuña ha estat a punt de marcar al segon pal, però el seu xut ha marxat fora per molt poc (78'). A la segona, però, ja no ha perdonat. Èric Vilanova li ha enviat una pilota en profunditat en un contracop i Espuña, molt ràpid, ha entrat a l'àrea i ha batut Miguel Ramos per marcar el 2-1 definitiu (86').

El combinat de l'Empordà encadena així dues victòries consecutives, després de guanyar la setmana passada al camp del Santfeliuenc. "Tàcticament no hem donat opció al rival, que venia d'una bona dinàmica", ha remarcat el míster figuerenc en acabar el partit".

"Algun cop he dit que segurament el futbol no ha estat just amb nosaltres, l'inici del partit amb l'Hospitalet va ser de molt bon nivell, el que passa és que vam estar tous en defensa i això ens va penalitzar. Ara hem aconseguit dues victòries i l'equip va creixent", ha explicat l'entrenador de la Unió Joan Esteva.


Autor: Redacció


#uefigueres


#uefigueres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...