Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Gran Sorteig de Nadal a Platja d'Aro

Baix Empordà  -  05/12/2018  -  15:32

Comprant en els comerços de Platja d'Aro es pot guanyar un Seat Ibiza i milers d'euros en regals




La tercera edició de la campanya de promoció Cada dia és Nadal a Platja d'Aro, té com a un dels seus màxims exponents el Gran Sorteig de Nadal, una proposta de dinamització comercial que sorteja, un cotxe model Seat Ibiza i alhora els milers d'euros en regals que conté en el seu interior (cedits pels comerços i serveis participants, amb aportacions d'un valor mínim de 50 euros). També hi ha dos guardons més: una bicicleta elèctrica i un cap de setmana al municipi, acompanyats per un lot de regals. De l'1 de desembre al 4 de gener tothom que compri per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar de comerços i serveis adherits a la campanya podrà desar una butlleta amb les seves dades a les urnes distribuïdes en els mateixos establiments.

El vehicle s'exhibeix a la Plaça de l'Ajuntament, on el diumenge 5 de gener de 2019 (12 h) s'hi farà el sorteig davant notari per desvetllar tant l'afortunat amb el cotxe com dels altres dos premis. Una iniciativa de promoció turística i comercial promoguda per l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro amb el suport de les associacions professionals del municipi: Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro; Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn; S'Agaró-Sant Pol Es Mou Associació d'Empresaris; Associació d'Hotels de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, i la col·laboració de Proauto. Una proposta que en les dues primeres edicions va assolir un gran èxit de participació, aplegant més de 20.000 butlletes l'any 2016 i més de 25.000 butlletes l'any passat.

La proposta m'emmarca dins l'ampli programa d'activitats de Nadal al municipi, que entre altres propostes inclou com a principals novetats la Pista de Gel, el Túnel de Llum i Color, Platja d'Aro Nadal Shopping i les activitats familiars a S'Agaró. La pista de gel, instal·lada al parc d'atraccions PP's Park de Platja d'Aro mesura 20 x 15 metres, coberta sota una carpa amb capacitat per a 50 patinadors. Ofereix sessions de 30 minuts per 7 euros però amb promocions a través de diversos comerços (obligatori l'ús de guanys). Jornades d'obertura: del 30 de novembre al 2 de desembre, del 6 al 9 de desembre, 15 i 16 de desembre i del 22 de desembre al 5 de gener (1 de gener tancat) sempre d'11 a 14 h i de 16 a 20.30 h (25 de desembre, només tarda). El nou túnel de llum de Nadal està instal·lat al carrer Miramar de Platja d'Aro, mesura 60 metres de longitud, 4 d'amplada i 8 d'alçada i incorpora 40 línies de cordons amb 900 punts led, 500 làmpades flash i 25 motius nadalencs i múltiples altaveus per a un espectacle que sincronitza el joc d'il·luminació amb la música de populars cançons. Es pot veure fins al 6 de gener en sis sessions divendres i dissabte (18.30 h, 19 h, 19.30 h, 20 h, 20.30 h i 21 h) i en quatre de diumenge a dijous (18.30 h, 19 h, 19.30 h i 20 h).

Una altra novetat a iniciativa de l'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró és l'estrena de la proposta Platja d'Aro Nadal Shopping el cap de setmana 15 i 16 de desembre (11-20.30 h) en un tram de l'avinguda central, on en format de fira es podran trobar a peu de carrer regals, alimentació, flors, decoració i gastronomia relacionada amb l'època de Nadal. També s'estrena en la programació dues sessions d'activitats familiars a la Plaça Sant Pol de S'Agaró per dinamitzar el nucli: dissabte 22 de desembre (11-13 h) amb tió per als més menuts i animació musical amb Rovell d'Ou; i dissabte 29 de gener (11-13 h) tallers de fanalets per a anar a rebre els Reis de l'Orient i de litografies de Nadal a càrrec d'Activijocs.

Altres propostes són les exhibicions de diversos elements monumentals propis de l'època -tió, bústia reial, caganer del pessebre i arbre de Nadal- a diversos espais públics del municipi (de l'1 de desembre al 6 de gener), la popular Quina Freak (diumenge 9 de desembre), el conjunt d'activitats solidàries per obtenir fons per a La Marató de TV3 (diumenge 16 de desembre), la mostra del Fons Municipal d'Art amb una selecció d'obres exposades entre 2011 i 2018 a la Masia Bas de Platja d'Aro (del 22 de desembre al 6 de gener); l'exposició d'obres del 39è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques al Castell de Benedormiens de Castell d'Aro (del 23 desembre al 6 de gener), el Pessebre Vivent de Castell d'Aro, el més antic de Catalunya (23, 25, 26 i 30 de desembre; 1 i 6 de gener), el Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens (del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener) o el Campament Reial i la Cavalcada dels Reis de l'Orient (5 de gener).


Autor: Redacció


#platjadaro #gransorteig #seatibiza


#platjadaro #gransorteig #seatibiza





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...