Notícies més llegides



Baix Empordà


Palamós

L'escultura 'Palamós Paradís de la vela' ja llueix la seva il·luminació

Baix Empordà  -  04/12/2018  -  14:13

Ahir a la nit es va estrenar aquest sistema d'il·luminació, amb tecnologia Led, que permet realçar el valor d'aquest element i millorar-ne l'estètica




Ahir a la nit (dilluns, 3 de desembre), es va estrenar la il·luminació ornamental de l'escultura "Palamós Paradís de la vela", situada en la rotonda de l'accés oest a Palamós des de la carretera C-31, i molt propera al barri d'es Pla.

Aquest sistema d'il·luminació, dotat de quatre focus de tecnologia Led i de 35 wats de potència, permet realçar el valor d'aquest element i millorar l'estètica en general de l'espai on és ubicat.

Durant les darreres setmanes s'han dut a terme les tasques d'obertura de rases i canalitzacions del cablejat necessari per a la connexió dels focus que il·luminen aquest escultura i que es troben instal·lats damunt d'unes petites bases de formigó que s'hi han construït al seu voltant.

Els treballs de canalització de la xarxa i instal·lació d'aquest sistema d'il·luminació, ha estat a càrrec d'una empresa especialitzada amb un cost global de 8.766,50 €.

En compliment de la normativa de contaminació lluminosa, aquests focus es tancaran de manera automàtica a partir de les 12 h de la nit durant tot l'any, excepte en el període d'estiu que ho faran a la una de la matinada.

L'escultura "Palamós, Paradís de la Vela", és obra de l'artista bisbalenc Joan Abras, i va ser promoguda l'any 1984 pel Centre d'Iniciatives i Turisme de Palamós. Es tracta d'una escultura d'uns 6 metres d'alçada inspirada en la cara de la pubilla de Palamós de 1984, Sònia Castelló i simbolitza la tramuntana, el campanar de Palamós, les veles i el mar.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...