Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

El xef Jordi Córdoba i el pastisser Jordi Ferrer creen un torró de foie i xocolata per Nadal

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  30/11/2018  -  17:31

El producte, que es pot trobar a la pastisseria Ferrer d'Olot, és una aposta "arriscada" però "sorprèn" i es fon a la boca


Presentació a Olot del  torró de foie i xocolata per Nadal

Presentació a Olot del torró de foie i xocolata per Nadal



El pastisser Jordi Ferrer i el xef Jordi Córdoba han creat un torró de foie i xocolata, una nova proposta gastronòmica per Nadal que "es fon a la boca", expliquen. La creació, que uneix dos productes especialment selectes, "sorprèn però agrada a tothom a qui l'ha tastat", explica el cuiner Jordi Córdoba, actualment a l'equip de producció de Collverd.

"Fa molts anys que ens coneixem i els dos som uns apassionats del que fem, del foie i la xocolata, i hem anat treballant per fer un projecte conjunt que fos diferent, associant els dos productes. El resultat és una aposta atrevida que sorprèn en positiu", explica el xef.

"Tant el foie com la xocolata són dos productes molt fins i mantegosos, que en contacte amb el paladar es fonen", apunta. "Va ser una feina fàcil, perquè vam veure que tot anava lligant de seguida, l'únic dubte era el format", explica el pastisser Jordi Ferrer, de la pastisseria Ferrer d'Olot.

Finalment han optat per una teula més estreta i alta que els torrons tradicionals, amb una base de financer una mica cremada, mousse de foie 100% i xocolata negra 1907 amb un 70%. Tot, realçat amb sal de les salines d'Eivissa. "A més del gust, també entra pels ulls", explica Ferrer.

"El torró pot servir tant com a entrant com per a les postres. Volem que la gent tingui l'opció de començar l'àpat de Nadal amb un torró diferent", explica Ferrer sobre el producte, que es podrà trobar durant la campanya de Nadal a la pastisseria olotina. "Ho provarem ara, i tot indica que funcionarà molt bé i després ja veurem si ho allarguem".


Autor: Redacció


#nadal #olot #torro #foie #lagarrotxa


#nadal #olot #torro #foie #lagarrotxa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...