Notícies més llegides




La Selva


Tossa de Mar

Tossa rep un premi per haver incrementat el reciclatge de vidre en un 25%

La Selva  -  26/11/2018  -  16:47

El municipi ha superat el repte d’incrementar en un 10% la recollida de vidre respecte l’estiu passat


Premi Ecovidrio

Premi Ecovidrio



Tossa ha rebut el premi “Iglú Verde” per haver incrementat el reciclatge de vidre en un 25%. Concretament, el municipi ha reciclat 173 tones de vidre durant l’estiu, un període en el que es recull el 30% del total anual. El premi l’ha entregat Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de gestionar el reciclatge de tots els residus d’envasos de vidre. A nivell estatal, la campanya ha comptat amb la participació de 10.600 establiments de 92 municipis costaners, que han aconseguit reciclar més de 39.000 tones de residus d’envasos de vidre i, així, evitar les emissions de CO2 equivalents a retirar de la circulacuó més de 6.000 cotxes durant un any.

I és que l’Ajuntament de Tossa abans de l’estiu es va adherir a la campanya “Toma nota, recicla vidrio” promoguda per Ecovidrio per potenciar la recollida de vidre durant la temporada turística. Ecovidrio va facilitar a tots els restauradors els contenidors de recollida selectiva  necessaris per l’entrega dels envasos de vidre. Un total de 123 establiments de restauració es van adherir a la campanya, i la majoria d’ells van fer l’entrega del vidre a través del servei municipal de recollida porta a porta de vidre comercial. Els controladors de la campanya van fer tres visites als establiments adherits per comprovar la gestió del vidre i els resultats han propiciat que, gràcies a la implicació del sector, el municipi hagi superat el repte plantejat inicialment d’incrementar en un 10% la recollida de vidre respecte l’estiu passat (l’increment ha estat d’un 25%).


Per aquest motiu, Tossa ha rebut el premi. L’acte ha comptat amb la presència de Silvia Mayo, gerent d’Ecovidrio, i l’alcaldessa de Tossa, Gisela Saladich, acompanyada de regidors i tècnics municipals. A més, entre tot els establiments adherits a la campnya, s’ha fet un sorteig d’un pack d’experiències, que ha tocat al Restaurant Club Nàutic.
 

COMPARATIVA

2017-2018

% increment

recollida selectiva del vidre

Juny

48,707

Juliol

26,555

Agost

20,799


Autor: Redacció


#tossa #laselva


#tossa #laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...