Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

Tot Nuvis 2018, un 'sí vull' fet a mida

Actualitat Girona  -  26/11/2018  -  15:19

Del 30 de novembre al 2 de desembre es celebra la 26ª edició del saló nupcial de referència a les comarques gironines


Tot Nuvis 2018

Tot Nuvis 2018



Aquesta coneguda fira que ja arriba als seus 26 anys de celebració, compleix amb l'únic objectiu de posar a l'abast de les parelles tots els serveis i productes necessaris per als preparatius d'un casament, sigui del tipus que sigui. A més, les persones que hagin d'organitzar un esdeveniment festiu, també hi trobaran un munt d'idees pel gran dia.

Del 30 de novembre al 2 de desembre, la Fira de Girona organitza aquest saló que comptarà amb un total de 115 expositors en 4.000 m2 i amb tots els elements que els organitzadors puguin necessitar: restaurants, càterings, moda nupcial, moda de festa, djs, decoració, pastisseria, flors, invitacions, agències de viatges, fotògrafs, joieria i molt més. Les parelles visitants rebran assessorament directe dels expositors per poder configurar el seu casament a mida amb les últimes tendències i promocions. A més, aquest any s'incorpora un nou servei amb la presència d'un despatx d'advocats que vindrà a parlar dels capítols matrimonials.

Esmentar que enguany es llança una promoció a través de l'app de Fira de Girona on hi haurà una invitació disponible per accedir al saló qualsevol dels 3 dies de celebració. Els visitants només s'hauran de descarregar l'app i ensenyar la invitació que hi trobaran a la taquilla des del seu mòbil.

Activitats del saló

Com cada any, hi haurà 3 desfilades dedicades a moda nupcial de nuvi i núvia, vestits de festa, rams de flors i llenceria. Les desfilades presentaran les últimes tendències del sector a través de les següents firmes expositores: Corredera Núvies, Odette Sposi, Blonda, Sinovias, Special Novias Palamós, Onix Gran Via, Flors de Vici, Flow Creacions i Sandra Jordà Wedding Center. La perruqueria i maquillatge serà a càrrec de Fortià Perruquers i el Centre de Bellesa Naiara, i les desfilades tindran lloc el dissabte 1 de desembre a les 18h i el diumenge 2 de desembre a les 12h i a les 18h.

El dissabte 1 hi haurà una demostració de ball en directe a càrrec de l'Escola Sibiem (17h), així com un curset de ball gratuït per a parelles (19:30h). També hi haurà un concurs de Ram a l'Aire per intentar llançar el ram de núvia el més lluny possible i guanyar un val de 100€ en fotografia (11:30h), una xerrada sobre tendències i protocol en els casaments a càrrec de Laura Rusiñol Planner & Designer (12h) i una altra xerrada sobre la importància del vestit de núvia a càrrec de Sandra Jordà Wedding Center. Al dia següent, hi haurà una última ponència sobre com preparar la pell abans del maquillatge a càrrec del Centre de Bellesa Naiara.

Cal recordar també que, per tercer any consecutiu, s'editarà una revista en format digital i en paper amb continguts d'actualitat sobre el món nupcial i sobre les empreses expositores. La revista estarà disponible en paper a dins del saló i també es podrà llegir des de l'app de la Fira de Girona.

Tot Nuvis obrirà les portes el divendres 30 de novembre a les 16h i el dissabte i diumenge estarà obert d'11h a 20:30h, amb un preu d'entrada de 3 euros per persona.


Autor: Redacció


#totnuvis


#totnuvis





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...