Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Un 30% menys de mobles i trastos vells abandonats a la via pública a Olot amb la campanya 'Així NO!'

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  15/11/2018  -  12:37

L'Ajuntament d'Olot continua impulsant noves accions per acabar amb l'abandonament d'andròmines amb l'edició de nou material divulgatiu




A principis del mes d'agost l'Ajuntament d'Olot va començar una campanya per evitar l'abandonament de mobles i trastos vells a la via pública. La iniciativa es va iniciar en detectar que més de la meitat dels voluminosos recollits a la ciutat havien estat deixats sense avís previ. La campanya consisteix a enganxar adhesius amb el missatge "Així NO!" a les andròmines que han estat abandonades a la via pública.

En els primers tres mesos de funcionament, 447 persones s'han posat en contacte amb l'Ajuntament d'Olot per sol·licitar el servei de recollida de mobles vells i andròmines i s'han detectat 621 mobles i trastos vells abandonats a la via pública. Tot i que es tracta d'un 30% menys de trastos localitzats a diferents punts d'Olot en relació al mateix període de l'any passat es posa de manifest la necessitat de continuar engegant noves accions per reduir encara més aquestes situacions.

Des de l'inici de la campanya s'ha evidenciat també un increment de les trucades sol·licitant la recollida de trastos vells. Per tant, s'està treballant a donar resposta a l'augment de les peticions amb la possibilitat d'augmentar els dies de recollida dels materials voluminosos.

Paral·lelament, l'Ajuntament ha editat uns cartells i uns fulletons que, sota l'eslògan AIXÍ SI!, informen sobre quin és el sistema d'ús del servei de recollida de mobles vells i trastos. Els cartells es distribuiran a través d'establiments i entitats d'Olot i es podran trobar a equipaments públics i associacions de veïns. Els fulletons s'utilitzaran com a eina de comunicació per fer front a l'aparició d'andròmines en espais en què s'han detectat com a més habituals com, per exemple, al costat de contenidors. Amb aquesta nova actuació es vol donar continuïtat a la campanya per la millora de la recollida de voluminosos i facilitar al ciutadà l'ús del servei.

Recordem que per poder utilitzar el servei de recollida de voluminosos de l'Ajuntament, només cal posar-se en contacte amb l'Oficina d'Atenció al Ciutadà d'Olot al telèfon 972279101. D'aquesta manera, s'acorda el dia en què es pot deixar el moble o trasto vell davant de casa perquè el puguin passar a recollir de forma completament gratuïta.

Durant l'any 2017 es van recollir més de 330 tones de trastos vells a la ciutat d'Olot i es calcula que més de la meitat (un 53%) van ser recollides no programades.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...