Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

Seixanta comerços gironins participen en la X edició del concurs 'Millor aparador gastronòmic de l'any'

Actualitat Girona  -  14/11/2018  -  20:17

La iniciativa, idea original de Girona Centre Eix Comercial, posa en valor els trets distintius del comerç de proximitat i dels productes del territori, amb la voluntat de potenciar entre la ciutadania la compra al comerç local i el consum de producte autòcton


Concurs “Millor aparador gastronòmic de l’any”

Concurs “Millor aparador gastronòmic de l’any”



Amb motiu de la propera celebració del Fòrum Gastronòmic a Girona (del 18 al 20 de novembre), l'agrupació Girona Centre Eix Comercial ha convocat la desena edició del concurs d'aparadors gastronòmics entre el comerç local i de proximitat de la ciutat associat. Avui el jurat qualificador ha avaluat les propostes, unes seixanta candidatures que es poden veure fins el 23 de novembre.

El jurat, integrat per representants de l'associació de comerciants, l'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament de Girona, el Fòrum Gastronòmic, professionals del disseny i de les empreses col·laboradores: la cooperativa d'olis i vins Empordàlia i la marca de fruites i verdura Gozalbo, ha valorat sobretot l'originalitat del muntatge realitzat a l'aparador i com queden integrats el producte i el concepte gastronòmic dins l'espai. El veredicte se sabrà proper dilluns 19 de novembre en l'acte de lliurament de premis que tindrà lloc al Palau de Congressos de Girona dins el saló gastronòmic, a les 14.15 hores. Es donaran tres premis de reconeixement, sense dotació econòmica.

La iniciativa, idea original de Girona Centre Eix Comercial, posa en valor els trets distintius del comerç de proximitat i dels productes del territori, amb la voluntat de potenciar entre la ciutadania la compra al comerç local i el consum de producte autòcton. També posa en relleu la implicació del comerç en els grans esdeveniments de Girona com ara la seva participació en la Fira Internacional de Col·leccionisme Playmobil de Girona i en l'interès de l'agrupació en establir sinergies amb altres sectors econòmics de la ciutat. La convocatòria és anual. La primera edició es va celebrar ara fa deu anys en el marc de la Setmana Gastronòmica organitzada per l'Associació d'Hostaleria de Girona.

Durant aquest mes i amb motiu de la campanya els clients dels establiments participants entraran en el sorteig de lots de productes Empordàlia i Gozalbo i d'entrades al saló gastronòmic.

Girona Centre Eix Comercial és l'associació de comerciants més gran de Girona, amb aproximadament 250 agremiats. Agrupa comerços de diferents sectors d'activitat, ubicats dins de l'eix comercial de la ciutat, zona que va des del centre històric fins al carrer Emili Grahit. El seu principal objectiu és dur a terme accions de caràcter dinamitzador que signifiquin un impuls econòmic de l'eix comercial que representa i dels establiments associats.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...