Notícies més llegides



Baix Empordà


Palamós

Palamós fa una crida per a sumar els 200 voluntaris necessaris per al Recapte d'Aliments que es durà a terme els dies 30 de novembre i 1 de desembre

Baix Empordà  -  13/11/2018  -  13:34

Les persones interessades a formar part d’aquest voluntariat es poden adreçar fins al 26 de novembre al Punt Jove de Palamós on podran omplir la butlleta d’inscripció


Acte de lliurament de l'aportació econòmica solidària

Acte de lliurament de l'aportació econòmica solidària



Palamós se suma un cop més al Recapte d’Aliments que en aquesta ocasió es durà a terme els dies 30 de novembre i 1 de desembre.

Aquesta nova acció solidària tindrà lloc en la totalitat dels supermercats del municipi, sempre que s'arribi a la quantitat de 200 voluntaris que es requereixen per a poder cobrir amb garanties aquests establiments comercials.

La campanya és una iniciativa de la Fundació Banc dels Aliments de Girona, i a Palamós és coordinada per les entitats que formen la Taula Palamós Solidari amb la col·laboració de l’Àrea de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Palamós.

Campanya de captació de voluntaris

L’organització fa una crida a la societat palamosina per tal d’aconseguir la participació de fins a 200 voluntaris/es que repartits durant els dos dies i en els diversos torns previstos assegurin cobrir amb garantia els supermercats participants.

A cada punt de recollida es necessitarà un conjunt d’entre 12 i 18 persones voluntàries, que per grups i en torns d'unes 4 hores, ajudin a comunicar la campanya i a recollir els aliments.

Inscripcions i reunió de voluntaris

Amb l’objectiu de poder comptar amb el màxim nombre de persones que garanteixin la realització del recapte, la Taula Palamós Solidari i el Departament de Cooperació i Solidaritat, han iniciat a la vila una campanya de captació de voluntaris i voluntàries.

Les persones interessades a formar part d’aquest voluntariat es poden adreçar fins al 26 de novembre, al Punt Jove de Palamós, carrer de Santa Marta, 6 (situat davant l’aparcament de la Cooperativa). Es pot demanar més informació mitjançant l’adreça cooperacioisolidaritat@palamos.cat, o bé al telèfon 972 313739.

El dilluns dia 26 de novembre, a les 19 h, i a la sala polivalent de la biblioteca municipal "Lluís Barceló i Bou", es durà a terme una reunió amb tots els voluntaris inscrits on s'informarà de les tasques a realitzar duran el recapte i dels diversos torns establerts.

Tots els productes recollits durant aquesta campanya es destinaran l’Espai de Distribució d’Aliments-Albert Castejón (EDAP), que s’ubica a Palamós i que és gestionat per Càritas Interparroquial Palamós i Sant Joan amb la col·laboració de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós. Aquests aliments es lliuraran a les famílies que ho requereixin mitjançant criteris baremats prèviament pels tècnics de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós.

Donació solidària del Club de Golf a l'EDAP

Precisament l’Espai de Distribució d’Aliments-Albert Castejón (EDAP), va rebre ahir dilluns l'aportació econòmica solidària del Club de Golf Pitch&Putt Palamós, recollida amb motiu de la realització del tradicional Campionat de Golf Platja que aquesta entitat va organitzar el passat dia 13 d’octubre a la platja Gran de Palamós.

Es tracta de l’aportació solidària de 260 euros que el secretari del Club de Golf palamosí, Josep Soley, i el membre de junta d'aquest entitat, José A. Goñi; van lliurar a la presidenta de Càritas Interparroquial Palamós i Sant Joan, Fani Fuertes; i que seran destinats a l’adquisició productes, principalment frescos, per l’Espai de Distribució d’Aliments-Albert Castejón que aquesta entitat gestiona a la vila.

L’acte de lliurament dels diners que es va realitzar ahir dilluns 12 de novembre al mateix EDAP, va comptar també amb la presència dels regidors d’Acció Social i Ciutadania, Natàlia Casellas; i d’Esports, Joan Barba.

El Campionat de Golf Platja del passat dia 13 d'octubre va comptar amb la participació de 26 esportistes que varen aportar 10 euros cadascun en concepte d’inscripció i que ha permès fer ara aquesta donació solidària.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...