Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

El comerç de Ripoll es suma al 'Black Friday'

El Ripollès  -  12/11/2018  -  14:30

Durant aquests dos dies les botigues adherides oferiran suculentes ofertes i descomptes per atreure l'atenció dels clients i potenciar les compres Nadalenques a les botigues locals.


Black Friday Ripoll

Black Friday Ripoll



Amb l'objectiu d'animar l'activitat comercial local una trentena de comerços de Ripoll participaran en la campanya "blacFriday" que es portarà a terme el divendres 23 i dissabtes 24 de novembre. Durant aquests dos dies les botigues adherides oferiran suculentes ofertes i descomptes per atreure l'atenció dels clients i potenciar les compres Nadalenques a les botigues locals.

A més, les persones que durant el mes de novembre efectuïn compres majors de 10 € als comerços adherits a la campanya del Black Friday, dipositant el tiquet de compra amb el seu nom i telèfon, a les 5 bústies situades a les farmàcies de la vila, entraran al sorteig de 5 vals de 40 €, per gastar durant el dia 23 i 24 de novembre en els comerços participants de la campanya.

Tot i que l'any passat alguns comerços ja van participar del divendres negre, enguany la Unió de Botiguers i l'Ajuntament de Ripoll - representat per l'àrea de promoció econòmica- han volgut incentivar aquesta proposta per motivar els Ripollesos i Ripolleses a fer les seves compres al comerç de proximitat, obtenint a canvi múltiples ofertes, avantatges i una atenció i tracte que difícilment trobaran a les grans Superfícies.


Autor: Redacció


#blackfriday #ripoll


#blackfriday #ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...