Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Milers de persones van assistir dissabte al festival Lluèrnia a Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  12/11/2018  -  13:58

949 usuaris van utilitzar el bus llançadora que connectava l'aparcament de l'antiga estació amb el centre d'Olot


 Balanç de Lluèrnia

Balanç de Lluèrnia



Balanç molt positiu del Lluèrnia 2018, tal com coincideixen els organitzadors del festival i l'Ajuntament d'Olot. El director gerent del Lluèrnia, Pep Fargas, es mostra "satisfet tant a nivell artístic com pel que fa a la gestió del públic". Fargas posa en relleu que en cap moment es va tenir la sensació d'ofec causada per les aglomeracions i agraeix l'actitud cívica del públic, que va respectar totes les instal·lacions.

L'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas, destaca que el Lluèrnia "s'ha consolidat com una de les activitats importants de la ciutat i també del país". En la mateixa línia, el regidor de Cultura, Pep Berga, assegura que "els olotins hem après a gaudir del Lluèrnia", ja que els ciutadans van fer cas de les recomanacions de desplaçar-se a peu per la ciutat i evitar així els embussos de cotxes. També els bars i restaurants van preparar-se pel gran nombre de persones que voltaven per Olot i van fer dos i tres torns per poder servir el sopar al públic del festival.

L'ocupació hotelera d'Olot durant aquest cap de setmana va fregar el 100% als diferents allotjaments. Un total de 949 persones van utilitzar el bus llançadora que connectava ininterrompudament el centre d'Olot amb l'aparcament habilitat al terreny de l'antiga estació.

UN FESTIVAL ESTIMAT PELS OLOTINS

Una cinquantena d'instal·lacions van conformar la programació del festival Lluèrnia, amb propostes repartides arreu de la ciutat. Des de l'organització destaquen que aquest és un festival de tots, del qual la ciutat se sent orgullosa i hi participa. Com a exemple, la instal·lació que Lola Solanilla va fer a les grederes del volcà Montsacopa, on durant tres hores una seixantena de voluntaris van clavar els 13.000 gallarets que conformaven el muntatge.


Autor: Redacció


#olot #lluernia


#olot #lluernia





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...