Notícies més llegides




Alt Empordà


Roses

Nous bancs de protecció al passeig Marítim de Roses

Alt Empordà  -  12/11/2018  -  09:16

El consistori, però, ha volgut reforçar aquestes barreres físiques amb nous elements de major volum que compleixin en major grau aquesta funció i aportin més seguretat, mentre que les jardineres existents fins ara han estat traslladades a altres punts del passeig


Nous bancs i protecció al passeig de Roses

Nous bancs i protecció al passeig de Roses



L'Ajuntament de Roses acaba de finalitzar la col·locació d'un total de 17 bancs a dos punts del passeig Marítim de la població, amb els quals es compleix un doble objectiu: oferir nous espais d'estada i descans als vianants i millorar la seguretat del passeig evitant l'accés de vehicles.

Dins les tasques d'implementació de mobiliari urbà que realitza l'Ajuntament de Roses, acaben de finalitzar les tasques d'instal·lació d'un total de 17 bancs nous a dos punts del passeig Marítim, concretament als corresponents a les immediacions del monument al Pescador i de la rotonda de l'Oficina de Turisme. L'actuació, a més d'augmentar el nombre de bancs per al descans, evita també el pas de vehicles a l'interior del passeig en dos punts que presentaven certa vulnerabilitat en matèria de seguretat.

Fins ara, la protecció en aquests espais consistia en jardineres que obstaculitzaven el pas. El consistori, però, ha volgut reforçar aquestes barreres físiques amb nous elements de major volum que compleixin en major grau aquesta funció i aportin més seguretat, mentre que les jardineres existents fins ara han estat traslladades a altres punts del passeig.

Els bancs instal·lats estan elaborats amb formigó motllurat, amb protecció antivandàlica i antigraffiti, amb diferents volumetries singulars (triangular, corbades i rectes), que ofereixen un nou disseny visual. La seva col·locació s'ha dissenyat tant en posició lineal, enfront del mar, per poder gaudir de les vistes i postes de sol que ofereix la Badia de Roses, mentre que altres unitats s'han col·locat en petits grups per facilitar la conversa i relacions socials.


Autor: Redacció


#roses


#roses





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...