Notícies més llegides




La Selva


Santa Coloma de Farners

El Consell Comarcal de la Selva incorpora sis joves en contracte de pràctiques

La Selva  -  08/11/2018  -  14:33

L'objectiu d'aquest programa és millorar l'ocupabilitat d'aquests joves amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible que s'incorporin al mercat laboral de manera estable i duradora en el temps




El Consell Comarcal de la Selva ha incorporat sis joves en contracte de pràctiques per un període de sis mesos. L'ens comarcal s'ha acollit a la convocatòria de subvenció del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya per incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves aturats amb formació beneficiaris del programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Aquests sis joves desenvoluparan la seva tasca als departaments de Servei d'Atenció a les Persones, Serveis a la Ciutadania, Territori i Sostenibilitat, Organització Interna i Promoció del Territori, respectivament. Aquestes sis persones, que es van incorporar el passat 29 d'octubre, en el seu dia a dia estaran acompanyats d'una persona tutora. Dels 6 joves contractats, cinc tenen titulació universitària i un té un cicle formatiu de grau superior.

Aquesta és la tercera edició que es du a terme aquest programa al Consell Comarcal de la Selva. L'objectiu d'aquest programa és millorar l'ocupabilitat d'aquests joves amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible que s'incorporin al mercat laboral de manera estable i duradora en el temps.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha destacat la importància d'aquests plans de treball tant per als joves com també per a la comarca. En aquest sentit, Balliu ha manifestat novament la voluntat de continuar treballant en aquesta línia per tal que "la comarca de la Selva sigui un territori d'oportunitats també per als més joves". Així mateix, Balliu ha valorat molt positivament la trajectòria del Consell pel que fa a les polítiques d'ocupació i ha assegurat que per al Consell és una prioritat que a la comarca de la Selva la gent es pugui formar i pugui accedir al món laboral.

Aquests contractes, inclosos dins del programa de Garantia Juvenil, estan cofinançats per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu. La Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per reduir l'atur juvenil, implementada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC). Els contractes de treball subscrits en el marc d'aquest programa estan efectuats d'acord amb les condicions establertes en l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, cofinançats per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.


Autor: Redacció


#scfarners


#scfarners





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...