Notícies més llegides




Andorra


Andorra

Marti tracta l’acord d’associació amb l’ambaixador de la Unió Europea a Andorra

Andorra  -  05/11/2018  -  20:29

L'ambaixador de la UE també s'ha trobat amb la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, la qual li ha traslladat l'estat i l'agenda prevista pel que fa a les negociacions per a l'Acord d'Associació amb la Unió Europea




El cap de Govern, Antoni Martí, ha rebut, aquest dilluns, l’ambaixador de la Unió Europea a Andorra, Rupert Schlegelmich, de visita a Andorra per la presentació de credencials davant del copríncep episcopal, Joan Enric Vives. Martí ha informat l’ambaixador que Andorra continuarà treballant durant la resta de la legislatura amb els negociadors europeus per explicar quines són les especificitats del país, de cara a la negociació de les llibertats restants, així com per implementar el cabal de la UE.

Durant la trobada, el cap de Govern ha volgut agrair a Schlegelmich, que ja va desplaçar-se a Andorra el passat mes de juny acompanyant al director executiu per Europa i Àsia central del Servei Europeu per l'Acció Exterior, Thomas Mayr Harting, la sensibilitat mostrada per part de la UE en la negociació de la lliure circulació de mercaderies.

L'ambaixador de la UE també s'ha trobat amb la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, la qual li ha traslladat l'estat i l'agenda prevista pel que fa a les negociacions per a l'Acord d'Associació amb la Unió Europea. El ministre de Finances, Jordi Cinca, acompanyat de la secretària d'Estat d'Afers Financers Internacionals, Clàudia Cornella, han comentat amb Rupert Schlegelmich, la transformació econòmica i fiscal duta a terme per Andorra durant els darrers anys que ha de culminar amb l’acord d’associació.


Autor: Redacció


#andorra


#andorra





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...