logo
Imprimir
05-11-2018 | 20:29hs
•ANDORRA

Marti tracta l’acord d’associació amb l’ambaixador de la Unió Europea a Andorra

L'ambaixador de la UE també s'ha trobat amb la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, la qual li ha traslladat l'estat i l'agenda prevista pel que fa a les negociacions per a l'Acord d'Associació amb la Unió Europea

El cap de Govern, Antoni Martí, ha rebut, aquest dilluns, l’ambaixador de la Unió Europea a Andorra, Rupert Schlegelmich, de visita a Andorra per la presentació de credencials davant del copríncep episcopal, Joan Enric Vives. Martí ha informat l’ambaixador que Andorra continuarà treballant durant la resta de la legislatura amb els negociadors europeus per explicar quines són les especificitats del país, de cara a la negociació de les llibertats restants, així com per implementar el cabal de la UE.

Durant la trobada, el cap de Govern ha volgut agrair a Schlegelmich, que ja va desplaçar-se a Andorra el passat mes de juny acompanyant al director executiu per Europa i Àsia central del Servei Europeu per l'Acció Exterior, Thomas Mayr Harting, la sensibilitat mostrada per part de la UE en la negociació de la lliure circulació de mercaderies.

L'ambaixador de la UE també s'ha trobat amb la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, la qual li ha traslladat l'estat i l'agenda prevista pel que fa a les negociacions per a l'Acord d'Associació amb la Unió Europea. El ministre de Finances, Jordi Cinca, acompanyat de la secretària d'Estat d'Afers Financers Internacionals, Clàudia Cornella, han comentat amb Rupert Schlegelmich, la transformació econòmica i fiscal duta a terme per Andorra durant els darrers anys que ha de culminar amb l’acord d’associació.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/79991_martitractalacordda-ociacioamblambaixadordelaunioeuropeaaandorra-1.htm