Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

Sallés Hotel & Spa Cala del Pi, la joia de la Costa Brava

Baix Empordà  -  05/11/2018  -  17:55

A banda de la seva magnífica ubicació, aquest establiment de 5 estrelles situat a Platja d'Aro ofereix tota mena de serveis i experiències úniques


Sallés Hotel & Spa Cala del Pi

Sallés Hotel & Spa Cala del Pi



No és fàcil destacar a la Costa Brava, però ja molts anys que el Sallés Hotel & Spa Cala del Pi 5* és un dels grans referents de casa nostra. Amb accés directe a la fantàstica Cala del Pi, aquest establiment és ideal per gaudir d'una escapada romàntica o passar uns dies de desconnexió i relaxació amb tots els luxes i comoditats.

I és que a part de les habitacions i les vistes, els clients que s'allotgen al Sallés Hotel & Spa Cala del Pi poden gaudir d'un ventall ampli de serveis i experiències irrepetibles. Entre les propostes hi trobem: benestar (piscina exterior i un Spa complet de més de 600 m²), oci (sala de lectura i Sala Fitness), esdeveniments (reunions professionals i celebracions); i gastronomia (Bar Orígens i Restaurant Aurum).

Sense cap mena de dubte, l'oferta gastronòmica és un dels punts forts del Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d'Aro. De la mà del prestigiós xef Enric Herce, el Restaurant Aurum proposa la millor cuina empordanesa d'autor. Basada amb productes autòctons i de qualitat, la gastronomia de l'Aurum és una referència arreu del país. I tot això amb les magnífiques vistes al mar.

A més, el Celler d'aquest hotel de 5 estrelles també està a l'altura de les expectatives. Gràcies al talent del sommelier colombià, Jaime Abel Varón, el Sallés Hotel & Spa Cala del Pi també destaca per la cura dels vins. De fet, el passat 25 de juny, Jaime Abel va ser un dels 14 finalistes que van optar al títol de 'Millor Sommelier de Catalunya 2018'.

Per totes aquestes raons, el Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d'Aro, no només és un dels hotels més emblemàtics de la Costa Brava, sinó que també és un dels millors del territori. Així doncs, l'aposta per la feina ben feta l'ha portat a ser la joia de la Costa Brava.


Autor: Redacció


#hotel #costabrava #caladelpi


#hotel #costabrava #caladelpi





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...