Notícies més llegides




Política


L'Escala

Etna Estrems és escollida candidata per ERC l'Escala

Política  -  30/10/2018  -  20:30

"L'Escala necessita empatia. Empatia cap a la seva gent i els problemes del dia a dia. Només cuidant els petits detalls farem que brilli el conjunt"


ERC L'Escala

ERC L'Escala



L'assemblea local d'ERC L'Escala, celebrada aquest dimarts 30 d'octubre, ha escollit a la regidora Etna Estrems com a candidata per a l'alcaldia el proper 2019. Amb una assistència de més de 20 persones, juntament amb la presència d'altres candidats d'ERC a l'Alt Empordà i de la federació comarcal, regional i nacional, la candidata ha estat elegida per unanimitat amb 18 vots favorables.

Un cop proclamada, Estrems ha agraït el suport i la confiança de l'assemblea local. També ha anunciat els compromisos i les línies generals que bastiran la confecció d'aquest projecte en els propers mesos: "Posarem èmfasi en els temes socials, l'habitatge sobretot, cavall de batalla històric del nostre projecte. Explicarem molt bé com volem que sigui l'Escala del futur en matèria de turisme i d'urbanisme; mantenint les arrels, l'essència i obrint-se pas al futur amb el 3.0 i el turisme sectorial i de qualitat. Lluitarem per tenir una vila orgullosa del seu patrimoni natural i històric, respectuosa amb el medi ambient i amiga dels animals."

En el seu primer discurs com a alcaldable per l'Escala, Estrems ha mostrat la seva preocupació per qüestions que actualment afecten la realitat del poble. També ha apuntat algunes de les prioritats en les quals considera que caldrà incidir des de l'Ajuntament: Treballarem perquè els joves tinguin eines per estudiar i treballar a l'Escala, perquè sigui fàcil emprendre i crear petites empreses que enriqueixin l'oferta. Dissenyarem la manera de mantenir vius tots els barris, de no deixar degradar el casc antic i de què aquells que no hi viuen també es sentin escalencs."


Autor: Redacció


#erc


#erc





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...