Notícies més llegides




La Selva


Vallgorguina

Nova reunió de seguiment del projecte 'La ruta de la Tordera i riera d'Arbúcies'

La Selva  -  25/10/2018  -  07:16

Es va fer a l'ajuntament de Vallgorguina el passat divendres 19 d'octubre




L'Ajuntament de Vallgorguina va acollir la reunió de seguiment corresponent a aquest semestre del projecte "La ruta de la Tordera i riera d'Arbúcies" el divendres 19 d'octubre. En el marc de la reunió, que hi varen participar tots els representats dels diferents ajuntaments participants al projecte, es van repassar les actuacions realitzades durant els darrers mesos, es va presentar presentat i discutir el programa d'activitats previst pel pròxim any 2019.

Continuant amb la dinàmica de trobades semestrals entres els diferents ajuntaments promotors del projecte Tourdera, la darrera de les reunions ha tingut lloc a Vallgorguina, un dels municipis amb tram actiu de ruta.

Aquest any 2018, amb la consolidació dels trams en 11 municipis, la ruta ja ha assolit una etapa de maduresa important, on més del 50 per cent del recorregut ja està actiu i practicable actualment.

En el marc de la reunió, i com a una de les principals novetats, s'ha anunciat la participació de la Diputació de Girona en el finançament de les actuacions que es realitzaran als municipis gironins, establint com a termini màxim per tenir tota la ruta operativa en tots els municipis a juny de 2019. Per tant, el projecte es troba ja en la seva fase final d'implementació i comença una nova etapa on la promoció i la creació de producte turístic agafarà el relleu a les actuacions de creació de la ruta.

Les reunions periòdiques amb els diferents ajuntaments són molt productives, ja que entre tots es decideixen qüestions rellevants en el marc de la ruta.


Autor: Redacció


#arbucies #riera #rutatordera #vallgorguina


#arbucies #riera #rutatordera #vallgorguina





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...