Notícies més llegides



La Selva


Blanes

ERC de Blanes reclama transparència a l'ajuntament i al consell comarcal sobre la neteja i la recollida d'escombraries

La Selva  -  14/10/2018  -  08:10

Els republicans exigeixen saber si l'operador privat vol deixar l'empresa NORA i com afectaria això als treballadors i al servei




Esquerra de Blanes reclama més transparència a l'ajuntament i al consell comarcal sobre l'empresa NORA, que gestiona el servei de neteja i recollida d'escombraries al municipi i en altres localitats selvatanes. Nora està composta pel consistori, el consell i per una empresa privada anomenada CESPA (Ferrovial), però "sembla que la voluntat actual d'aquest soci privat és abandonar aquesta societat", apunta ERC, que critica que "un cop més, no hem tingut cap mena de notícia ni informació al respecte per part de l'equip de govern de l'Ajuntament de Blanes, format pel PSC, ni per part de l'equip de govern del Consell Comarcal, format per CiU, ara PDCAT i IDS".

"Malauradament vista la manca de transparència actual de tots dos governs, ens veiem en l'obligació d'haver de preguntar públicament i per escrit, sense cap informació més que la rebuda per part de ciutadans de manera individual tenen coneixement d'aquests fets", assenyala ERC.

"Hem de saber si hi ha cap mena de realitat en aquesta informació, si realment el nostre alcalde i personal de l'Ajuntament s'han reunit en diverses ocasions amb el president i tècnics del Consell Comarcal, tot negociant aquesta situació amb l'operador privat", reclamen els republicans, que exigeixen més informació de com afectarà el canvi, si es produeix als treballadors de NORA, al servei i també com repercutirà en l'economia municipal i comarcal.

"Hem de saber quan es va iniciar aquesta negociació, si és que reconeixen aquesta situació. Hem de saber els motius del silenci valorant que, tant a escala municipal com comarcal, entenem que tant pel tipus de servei com per la implicació econòmica, la ciutadania i la resta de regidors i consellers hauríem d'estar al dia de tota aquesta situació", asseguren des d'ERC.

Per aquest motiu, els republicans tenen previst entrar dilluns 15, via instància a l'Ajuntament de Blanes, una petició adreçada a l'alcalde perquè informi que hi ha de cert de tot plegat, i dimarts, dia 16, repetiran la mateixa pregunta al ple del Consell Comarcal.

"De la seva resposta, que ja demanem faci extensiva tant a la resta de grups municipals com a la ciutadania a través del servei de comunicació que tant li agrada fer servir a la seva mida, nosaltres en farem publicitat. Encara que sigui del seu silenci", afirmen i afegeixen que la seva intenció és que "tothom estigui assabentat dels projectes que tenen els governs actuals tant pel que fa a la neteja com a la recollida d'escombraries".


Autor: Redacció


#erc #blanes


#erc #blanes #nora





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...