Notícies més llegides




Turisme


Barcelona

CaixaBank llança el premi Hotels & Tourism que reconeix la innovació i sostenibilitat de les empreses turístiques

Turisme  -  11/10/2018  -  14:53

El guardó disposa de tres categories que reconeixeran les millors actuacions en els àmbits de "Millor establiment hoteler", "Innovació turística" i "Responsabilitat Social Corporativa" en el sector turístic


Rooftop Hotel Sant Francesc

Rooftop Hotel Sant Francesc



CaixaBank, entitat financera de referència en el sector hoteler i turístic, convoca la primera edició del premi CaixaBank Hotels & Tourism que reconeix la innovació, sostenibilitat i RSC de les empreses turístiques a tot el país.

Aquest guardó neix amb motiu de l'aposta de CaixaBank pel mercat turístic i, concretament, per la innovació turística a Espanya, que es materialitza a través de la línia de negoci CaixaBank Hotels & Tourism, que té com a objectiu l'impuls del mercat turístic a través de la proximitat amb les empreses i negocis hotelers.

El premi CaixaBank Hotels & Tourism es desenvoluparà en dues fases, una regional i una altra nacional. En la primera fase el jurat seleccionarà 3 empreses, una per categoria, en cadascuna de les diferents direccions territorials. A la fase final, d'entre totes les empreses seleccionades, s'escolliran dues empreses guanyadores per cada categoria, que es donaran a conèixer a la pròxima edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR).

Les tres categories en les quals es divideix el guardó són: "Premi al Millor Establiment Hoteler", que valorarà l'originalitat del projecte, el disseny innovador i l'impacte en la destinació; "Premi a la Innovació turística", que reconeixerà la novetat i originalitat de la tecnologia aplicada al model de negoci i el "Premi a la Responsabilitat Social Corporativa (RSC)" que valorarà la sostenibilitat, el respecte mediambiental i la sensibilitat social del projecte, empresa o grup.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...