Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

La 6a Nit Solidària de l'Hotel Cala del Pi, a punt

Baix Empordà  -  02/10/2018  -  19:18

L'esdeveniment organitzat per l'hotel de Platja d'Aro arriba aquest divendres a la seva sisena edició


6a Nit Solidària

6a Nit Solidària



Fidel a la seva cita benèfica, el Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d'Aro ja ho té tot a punt per a la sisena edició de la Nit Solidària, un esdeveniment que se celebrarà aquest divendres amb un objectiu molt precís: recaptar fons contra el càncer infantil. "Estem parlant d'un acte que ja està plenament consolidat, ja sigui pel seu poder de convocatòria com també pels convidats que hi assisteixen"; detalla el director de l'hotel, Javier Colocho.

De fet, les xifres parlen per si soles a l'hora d'exemplificar l'evolució de la iniciativa: la primera edició es van recaptar 5.000 euros amb uns 70 convidats, mentre que l'any passat la xifra d'assistents es va enfilar fins als 240 i en total es van reunir 40.000 euros a favor de la investigació d'un dels càncers pediàtrics més comuns, el sarcoma d'Ewing, treball que desenvolupa el doctor Jaume Mora a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Enguany també es preveu una bona assistència de convidats que serveixi per incrementar les aportacions solidàries rebudes fins ara: sumant les anteriors edicions, l'esdeveniment ja ha recaptat uns 160.000 euros. "A la Nit Solidària es conjunta estima, solidaritat i bon ambient. Si no la féssim, la trobaríem a faltar", detalla Colocho.

Convidats il·lustres

La cita, com cada any, comptarà amb el talent del xef Enric Herce i el seu equip des dels fogons. Ells seran els encarregats de servir una deliciosa degustació del restaurant Aurum de l'Hotel Cala del Pi, una proposta culinària que compartirà protagonisme amb altres activitats, com ara una exhibició de natació sincronitzada i un espectacle de dansa contemporània a càrrec de la prestigiosa companyia CobosMika. Aquestes dues activitats, precisament, substituiran la desfilada que s'havia realitzat en les darreres edicions.

Entre els assistents hi haurà vells coneguts com la sotsdirectora del diari Mundo Deportivo, Cristina Cubero; el popular cuiner Marc Ribas; els dissenyadors Jordi Dalmau i Pilar Oporto o la presentadora Elsa Anka, qui precisament s'encarregarà de presentar la Nit Solidària d'aquest any. A més, també hi haurà altres cares conegudes com els televisius Lídia Torrent i Matías Roura (First Dates) o el reconegut cirurgià plàstic Ivan Mañero.


Autor: Redacció


#caladelpi #platjadaro #nitsolidaria #nochesolidaria


#caladelpi #platjadaro #nitsolidaria #nochesolidaria





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...