Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

El Ple aprova destinar més de 3 milions a 14 projectes urbanístics de Girona

Actualitat Girona  -  31/07/2018  -  19:59

Són els diners provinents del superàvit de l'exercici 2017 i que permetran tirar endavant projectes com voreres en barris o millores en parcs i jardins de la ciutat


Ple Aj.Girona

Ple Aj.Girona



El Ple de l'Ajuntament de Girona celebrat avui ha aprovat inicialment la modificació pressupostària de l'exercici 2018, que permetrà dur a terme diverses actuacions a la ciutat per un import total de 3.093.000 €. Les inversions seran possibles gràcies al superàvit assolit per l'Ajuntament de Girona en l'exercici 2017 i al fet que el consistori gironí no va superar els límits d'endeutament fixats per la legislació reguladora de les Hisendes Locals.

La regidora d'Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas, ha destacat que "es tracta d'actuacions molt necessàries i que beneficien diversos barris de la ciutat amb projectes que teníem pendents o planificats en fases i que, gràcies a la bona gestió municipal que ens permet aquesta injecció de diners, ara els podem tirar endavant de forma íntegre".

L'import més elevat del superàvit es destinarà a diverses actuacions a la via pública, com l'ampliació de les voreres del barri de Santa Eugènia (25.000 €), actuacions al carrer de la Muntanya (55.000 €), a la cruïlla del carrer del Riu Cardener amb l'Avinguda de Lluís Pericot (480.000 €), al carrer del Cardenal Margarit (125.000 €), o les voreres del sector de l'Avellaneda (651.000 €). També es destinaran a diferents treballs d'asfalt (425.000 €) i al polígon d'actuació 88 del carrer de la Universitat de Cervera (400.000 €).

També se'n beneficiaran les oficines de la Policia Municipal de la ciutat, amb la creació d'uns vestidors (192.000 €); el cobriment de la pista esportiva de Fontajau (95.000 €), i actuacions a diversos equipaments culturals i museus. En aquest sentit, es rehabilitarà l'últim pis del Museu d'Història de Girona (50.000 €) i s'invertirà en el projecte de la nova Casa Pastors (225.000 €). Per acabar, es beneficiaran d'aquesta modificació pressupostària diversos parcs i jardins de la ciutat, com ara a la rodona de Santa Eugènia i entorn (120.000 €), a l'skate park ubicat a Mas Masó, a Can Gibert del Pla (150.000 €) o al Castell de Monjuïc (100.000 €).

En els casos en què aquests projectes ja estaven pressupostats, les partides aprovades avui permetran assolir el total del cost del projecte i, per tant, avançar-ne l'execució.

A més, el Ple d'avui ha aprovat l'alliberament de 297.000 €, dels quals 200.000 es destinaran a la compra de pisos en el marc del pla d'accés universal a l'habitatge i 97.000 s'invertiran en els centres escolars de la ciutat. El punt de la modificació pressupostària de l'exercici 2018 s'ha aprovat amb els vots a favor de CiU, ERC, PSC i PP i l'abstenció de la CUP i C's.


Autor: Redacció


#girona


#plegirona #girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...