Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

Dimecres s'obrirà el període de sol·licitud per a poder participar en el Mercat de Segona Mà a Palamós

Baix Empordà  -  30/07/2018  -  15:20

El Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi tindrà lloc el dissabte 11 d'agost de 10 a 14 h a la plaça dels Països Catalans, on es podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre entre particulars objectes de segona mà, donant una segona vida als productes quotidians




L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós obrirà aquest dimecres 1 d'agost, el període de sol·licitud per a poder participar en el Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi de Palamós mitjançant el qual es vol promoure el consum responsable, donant una nova vida als objectes quotidians i fomentant la seva reducció, reutilització i reciclatge.

El mercat tindrà lloc el dissabte 11 d'agost de 10 a 14 h a la plaça dels Països Catalans, on es podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre entre particulars productes de segona mà.

Les sol·licituds per a poder ubicar-hi parada es podran presentar de l'1 al 8 d'agost al registre de l'Ajuntament de Palamós o bé a la seu electrònica http://seu.palamos.cat. La ubicació de parada és gratuïta, l'Ajuntament de Palamós facilitarà les parades als participants que s'han establert amb un nombre màxim de 15.

Els principals requisits per a poder participar, són els de ser particulars i no empreses, tenir més de 18 anys, preferentment ciutadans de Palamós, i presentar la corresponent sol·licitud acompanyada de NIF o NIE especificant el tipus de material i la quantitat que s'exposarà en aquest mercat.

El Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi de Palamós donarà la possibilitat de vendre o canviar un ampli ventall de productes, com llibres, mobles, instruments musicals, material informàtic, eines, roba i complements, parament per a la llar, electrodomèstics, jocs i joguines, entre altres.

Tallers i sortejos
Durant aquesta activitat també s'organitzaran diversos tallers de reparació d'electrodomèstics, i tallers de manualitats amb productes reutilitzats que es faran durant tot el matí.

A més també hi haurà sortejos, i es repartiran kits de reciclatge format per tres bosses per a poder fer més còmode als habitatges la ubicació de les fraccions: d'envasos, vidre, paper i cartó, així com un petit bujol per a la ubicació de la matèria orgànica.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...