Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

La iniciativa 'Comerç a domicili' impulsa la dinamització del comerç de proximitat

Actualitat Girona  -  27/07/2018  -  15:27

A partir de la setmana que ve, veïns i visitants, podran gaudir del servei de repartiment a domicili en bicicleta impulsat per l'Ajuntament de Girona, Càritas i Eina Activa




L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, acompanyada de la gerent de Càritas Ecosol, Anna Güell, i del gerent d'Eina Activa, Albert Rosa, han presentat aquest matí la iniciativa "Comerç a domicili", una acció de dinamització comercial impulsada per l'Ajuntament de Girona juntament amb Càritas i Eina Activa que té com a objectiu facilitar i fidelitzar les compres de residents i visitants de la ciutat a través del servei a domicili en bicicleta per tal de promocionar el petit comerç.

El projecte aconsegueix englobar la dinamització comercial, la sostenibilitat ambiental i la inclusivitat social a la ciutat de Girona, ja que es duu a terme mitjançant empreses d'economia solidària, fet que impulsa la inserció laboral de persones amb risc d'exclusió social i afavoreix la seva reinserció a dins la societat.

L'alcaldessa de Girona ha posat de relleu que "projectes com aquest en què van de la mà la dinamització econòmica, la sostenibilitat i el progrés social són essencials per avançar cap a una societat conscienciada i amb responsabilitat social", alhora que ha volgut agrair la tasca de les dues entitats que han ajudat a impulsar el servei, Càritas i Eina Activa, que "demostren un cop més que la col·laboració públicoprivada és essencial per engegar projectes i poder-los dur a terme".

Funcionament del servei

El destinatari del servei és el petit comerç de la trama urbana de Girona i s'ofereix el servei tant a veïns com a visitants. En el cas dels veïns, el client fa la compra a la botiga i pot demanar que li portin a casa omplint un tiquet amb les dades bàsiques (adreça, franja horària i telèfon de contacte). Un cop omplert el tiquet, s'avisa el repartidor i es fa el lliurament de la compra. Pel que fa als turistes, el funcionament és el mateix, però el lliurament de la compra es fa a l'hotel on estigui allotjat.

El repartiment d'aquests tiquets es farà mitjançant les associacions de comerciants de la ciutat, que alhora els repartiran als diferents establiments, juntament amb tríptics informatius en diferents idiomes. Els establiments de la resta de la ciutat que no estiguin associats podran passar a recollir els seus tiquets a l'Oficina de Turisme fins a esgotar existències.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...