Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

'Carrers nets per Festes del Tura' és el missatge del Consell dels Infants d'Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  16/07/2018  -  21:58

Els representants dels alumnes del Consell dels Infants d'Olot han gravat un espot per sensibilitzar, informar i demanar a tothom que, per Festes del Tura, mantingui nets els carrers de la ciutat. Aquesta campanya de civisme és una de les primeres propostes sorgides del Consell dels Infants i que ja és una realitat


Consell dels Infants

Consell dels Infants



Aquest curs, el Consell dels Infants d'Olot ha estat treballant el tema del LLEURE a la ciutat. Una de les 15 demandes que van fer arribar al Ple de l'Ajuntament del 19 d'abril, va ser una proposta en què demanaven mantenir els carrers d'Olot nets per Festes del Tura.

Els nens i nenes van explicar que, per Festes del Tura, als carrers d'Olot s'hi poden trobar restes de menjar, papers i altres residus al terra de la ciutat. També que havien observat restes de tabac o d'ampolles d'alcohol prop de les barraques, unes situacions que, segons van explicar, els molesta perquè els carrers fan mala olor, es poden fer mal i han de vigilar per on caminen. Per això van proposar que "totes aquestes situacions que us hem explicat desapareguin. Demanem que per les Festes del Tura els carrers es mantinguin més nets. Una de les possibles solucions seria més neteja o fer publicitat per conscienciar la gent".

Els representants del ple de l'Ajuntament d'Olot els va explicar el dispositiu extraordinari de neteja que es posa en marxa per Festes del Tura per recollir els residus que es generen i mantenir neta la ciutat. Al mateix temps, es va animar els alumnes a pensar una campanya informativa per conscienciar tothom que tingui cura de la ciutat. Des del Consell dels Infants i l'Institut Municipal d'Educació d'Olot s'ha estat treballant en la preparació del vídeo en què els mateixos alumnes són els encarregats de fer una crida a la població. El regidor d'Educació i Festes, Pep Berga, ha agraït als alumnes "el treball fet amb aquest vídeo i la feina feta durant tot aquest curs". Segons Berga "el Consell ens aporta moltes propostes i la visió dels infants a l'hora de treballar en el dia a dia de la ciutat". La tècnica de l'IME, Montse Riera, i Coralí Jou i Cristian Veste, representants del Consell dels infants, també han participat de la presentació de l'espot que ha tingut lloc aquesta tarda a l'Ajuntament d'Olot.

A finals de maig, els representants del consell dels Infants es van tornar a trobar per preparar i enregistrar l'espot "Carrers nets per Festes del Tura" que aquest dilluns s'ha presentat. La seva intenció és que aquest vídeo arribi a tothom per promoure actituds de civisme i sostenibilitat també en el temps de lleure. El vídeo que a partir d'avui ja es pot veure a través de xarxes socials, es farà arribar als mitjans de comunicació perquè puguin ajudar a fer-ne difusió. A partir de l'últim cap de setmana d'agost es podrà veure a Cines Olot.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...